Foto: Follo Håndball/Tor Solstad

Uke 42 og 1.divisjonsrunden (for menn)

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
16. oktober 2020

Lørdag 17.oktober

Nøtterøy Håndball – Falk Horten i Nøtterøyhallen kl 17:00

Kun ett poeng skiller de to lagene før lørdagens kamp. Lagene ligger litt sånn i «ingenmannsland» omkring midt på tabellen. Nøtterøy tapte sist runde for TIF Viking mens Falk Horten ble slått av Kristiansand etter ett tett og spennende oppgjør.

Begge lag sier at revansjelysten er stor etter forrige runde, så vi kan vente oss en tett og spennende kamp i Nøtterøyhallen.

Kampen starter kl 17:00, alternativt så starter sendingen på Direktesport.no kl 16:40

Søndag 18.oktober

Stavanger – Fold HK i Stavanger Idrettshall kl 16:00

Stavanger kommer fra et forrykende lokaloppgjør mot Sandes – en kamp som de vant med minste mulige margin og kun tre sekunder igjen å spille. Fold HK på sin side vant stort over HK Herulf Moss sist søndag. Stavanger ligger på tredje plassen på tabellen, men det er tett både foran og bak. Det er kun to poeng opp til toppen og bare to poeng ned til nedrykksplassen.

Her er to lag som begge vil gjøre de det kan for å beholde poengene selv. Kampen starer i hallen kl 16:00 og på HandballTV.com kl 15:50

Kristiansand Topphåndball – Oslo Studentenes IK (OSI) i Aquarama 1 kl 16:00

Noen vil kanskje kalle det Davids kamp mot Goliat, for selv om det kun skiller seks poeng mellom lagene så ligger Kristiansand som nummer to og OSI på sisteplass. Forrige helg var Kristiansand i Horten hvor de fikk med seg begge poengene hjem etter det som ble ett spennende oppgjør.

OSI tapte på målstreken mot Charlottenlund i forrige runde, for selv med en sterk sluttspurt greide de ikke hindre at Charlottenlund vant med ett fattig mål.

Kampen ser du både i hallen og på HandballTV.com, med kampstart kl 16:00 og sendestart kl 15:50.

Follo HK – Sandnes i Stil Arena kl 17:30

Ubeseirede Follo rigger til kamp mot Sandens, et lag som så langt står uten poeng i årets serie (men bare med tre spilte kamper). For bortelaget endte forrige runde med tap i siste sekund i lokalderbyet mot Stavanger mens Follo var i Trøndelag og sanket poeng.

Følg med i hallen eller på Direktesport.no

Charlottenlund – Vikhammer HK i CSK Varmbo arena B kl 18:00

«Lokaloppgjør» eller nabo-oppgjør om du vil. Charlottenlund tar imot laget fra nabokommunen Malvik til sesongens første av to nabokamper. Tabellmessig er lagene plassert etter hverandre der hjemmelaget har dobbelt så mange poeng som bortelaget.

Som i alle andre nabo-oppgjør så spilles det her om mer enn bare to poeng, for her er det i tillegg både heder og ære som gjelder. I tillegg til i hallen kan du også se kampen via Direktesport.no


Ny episode ute nå!

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Ny-episode-ute-na-84-1024x537.png