Tre spennede signeringer før neste sesong

Av: Norsk Topphåndball
11. juni 2020

Tre spennede signeringer før neste sesong. ØIF Arendal har funnet Martin Lindells erstatter i Lars Jacobsen, Haslum har signert toppscorer Nicolas Suter, og FyllingenBergen har sikret seg Philip Holm.

Lars Jacobsen – spilleren som skal erstatte Martin Lindell

ØIF Arendals sportssjef, André Jørgensen Hofstøl, er krystallklar på at det å erstatte Martin Lindell var den vanskeligste og viktigste oppgaven foran årets sesong. Nå tror han den jobben er gjort

– Først og fremst er han en dyktig håndballspiller. Han er en spiller med en X-faktor slik som Martin også har. Han er også en spiller som ganske raskt vil prestere både i trening og på kamp. Han har en underarm som er helt ekstraordinær og han har nese for mål som få andre. Han kan lage mange mål av absolutt ingenting.

– I denne signeringen får vi også mer rutine inn i laget. Det er en spiller som kjenner klubben og som kjenner de fleste medspillerne fra før. Du vinner ingenting om du ikke har med en solid porsjon med erfaring i spillergruppa.

ØIF Arendals sportssjef, André Jørgensen Hofstøl

Vi har fått en fullverdig erstatter for Martin


Styrker laget med toppscorer fra Wacker Thun

Nicolas Suter kommer fra sveitsiske Wacker Thun, hvor han har spilt i tre sesonger og blitt sveitsisk mester i 2017/18 og cupmester i 2018/19. Suter har også A-landskamper for Sveits på CV-en.

– Vi er veldig fornøyde med å kunne ønske Nicolas velkommen. Han var her i januar og leverte fra seg et meget godt inntrykk. Han har et godt driv med ballen, er god mann-mann og har et bra skudd. Denne spilleren tror jeg vi kommer til å få mye glede av de to kommende sesongene.

– Vi får en god spiller. En målscorer og en person som vi har fått et veldig godt inntrykk av,

Sten Stockfleth, Trener Haslum

Styrker laget med toppscorer fra Wacker Thun


Philip Holm; – en viktig brikke på plass for FyllingenBergen

Philip Holm (29) er klar for FyllingenBergen. Den erfarne dansken blir en meget viktig brikke i klubben de kommende sesongene. Han kommer seinest fra spill i sveitsisk liga, nærmere bestemt Wacker Thun. Han kommer seinest fra spill i sveitsisk liga, nærmere bestemt Wacker Thun.

Denne signeringen var viktig for oss på flere måter. Philip har gode kvaliteter i begge ender av banen. Han kommer til å få et stort ansvar i vårt defensive arbeid. Samtidig er han anvendelig fremover på banen. Han kan brukes i alle bakspiller posisjoner og har den erfaringen mange av våre unge spillere enda ikke har i kroppen

Fredrik Ruud, Trener FyllingenBergen

Holm til FyllingenBergen