Foto: Elverum Håndball

Tøff bortekamp venter Elverum i Frankrike

Tekst: Elverum/NTH
23. november 2021

Onsdag er det nok en gang klart for ny Champions League kamp når Elverum møter Montpellier på bortebane.

Etter forrige ukes stortap er det duket for nok et oppgjør mot Franske Montpellier for Elverum. Denne gangen spilles kampen i Frankrike, og det er Elverum som er revansjesugne etter å ha tapt hele 37-30 i kampen som ble spilt i Terningen Arena i forrige uke. Elverum hang etter hele kampen, og det var aldri i tvil om hvem som var sterkest i det oppgjøret. Men – onsdag er det ny kamp og nye muligheter.

I forrige oppgjøret mellom lagene slet Elverum lenge med forsvar- og målvakts spillet. Gang på gang fikk de franske stjernene komme for lett til, og de ga seg ikke før Fries og Imsgard hadde plukket hele 37 baller ut av eget nett. Den mest målfarlige spilleren var stjernekanten Hugo Descat. Med sine 9 scoringer var OL-vinneren fra Tokyo helt outstanding. I tillegg var også Julien Bos meget god fra høyrebacken. For Elverum ble Dominik Mathe toppscorer med hele 7 mål!

For Elverum er det mange revansjesugne spillere. Laget slo Nærbø veldig greit på bortebane i helgen, selv om de manglet både Eric Johansson og Simen Holand Pettersen. Begge venstrebackene er forventet å være klare til kamp etter de har vært ute med sykdom. En spiller som ikke er klar er kapteinen Thomas Solstad. Han er heldigvis tilbake i løp, men kampen kommer litt i tidligste laget for linjespilleren til Elverum.

Etter at syv kamper er spilt ligger Elverum på en femteplass med 8 poeng, like mange poeng som Aalborg.

Onsdagens kamp starter kl. 20:45, og du kan se den på Viasat 4.


Her kan du se hva TettPå redaksjonen tenker om onsdagens kamp mot Montpellier

TettPå håndball – hver tirsdag kl. 18.00 på våre Facebooksider
Se alle episodene her