TettPå Sesong 2

Av: NTH
26. oktober 2021

Klikk på episodene her:

S2 E9 Tirsdag 26. oktober

En fantastisk helg for (nesten alle) lagene våre i Europa. Vi tar tempen på kvartfinalene i NM, og de kommende kampene i REMA 1000-Ligaen. Her får vi høre hva flere av spillerne tenker om kommende uke, samt fremtiden.

S2 E8 Tirsdag 19. oktober

I dagens episode av TettPå har vi med oss Theodor svensgård før Nærbøs historiske deltakelse i Ecup. Vi tar en prat med Emma Holtet fra Tertnes, Emil Imsgard etter seieren i Champions League, og vi hører med BSK’s Trym Johnsen om tanker rundt returoppgjøret mot Fivers. 

Som vanlig tar vi også en titt på de kommende kampene her i Norge og REMA 1000-Ligaen.

S2 E7 Tirsdag 12. oktober
Vi har med oss Jørg Fiala Gjermundnes fra ØIF Arendal som snakker om den gode sesongstarten og tillitten han har fått av hovedtrener André.

Steffen Stegavik forteller oss om tankene rundt REMA 1000-Ligaen og den første E-Cup-kampen til Sola på 15 år.

Vi har også fått noen ord fra Fjellhammers trener Kristian Bliznac om semifinaleplassen i NM. Og vi introduserer SuperLigaen. Følg med!

S2 E6 Tirsdag 5. oktober
Thomas og Henrik er på høstferie, så i dag er Hans Fredrik «alene hjemme» Han får besøk av skribent Magnus Gulliksen, som vii introduserer en ny spalte i norsk topphåndball.

Vi tar tempen på oppgjøret mellom Haslum og Drammen, som kommer både i REMA1000-Ligaen og NM denne uken. I tillegg annonserer vi månedens lag for september!

S2 E5 Tirsdag 28.september
I dagens episode har vi med oss Tiril Spæren fra Oppsal og Rikke Midtfjeld fra Aker for å snakke om de doble møtene denne uken. Både onsdag og søndag møter Aker og Oppsal hverandre i NM og Rema 1000-Ligaen.

Vi har også med oss Birk Inselseth fra Bergen, følg med!

S2 E4 Tirsdag 21.september
I dagens episode tar vi en titt på de kommende kampene i REMA 1000-Ligaen og NM.

Vi har også med oss Haldens Hannes Nystrøm. Gabriel Setterblom tar en prat om hvordan Kolstad skal snu den negative trenden. Og vi snakker med Anniken Obaidli om den gode starten i Storhamar-drakta!

S2 E3 Tirsdag 14.september
I dagens sending har vi med oss Bækkelagets Aksel Strupstad i studio. Vi snakker om helgens tur til Ukraina, og returkampen som kommer.

Tobben Evjen, Emma Skinnehaugen og Tobias Grøndahl stikker også innom, hvor vi snakker om det som kan bli jevne kamper i REMA 1000-Ligaen og sesongpremieren i Champions League i Terningen Arena

S2 E2 Moroa er i gang.
Mye trøkk i ligaene og røde kort i bunkevis. NM i hele landet
Du får møte spillere foran ukas kamper. Heng med.

S2 E1 Sesongpremiere
Endelig. Årets REMA 1000-liga kastes i gang. Vi ser på tabelltips, hva man kan glede seg til av kamper og lanserer «Årets Tipper».

Hele episoden:

Del 1: Velkommen og REMA 1000-ligaen Kvinner

Del 2: REMA 1000-ligaen Menn

Klikk her for sesong 1