Foto: Fredrikstad Ballklubb

Thale Rushfeldt Deila, trener godt hjemme med familien

Foto: Privat

Hvor mange sesonger har du spilt for klubben?   
Dette er andre sesongen min

Når og hvorfor startet du med håndball?  
Jeg startet å spille håndball når jeg var 5 år. Jeg har alltid likt å leke med ball, både håndball og fotball. Pappa trente oss i fotball og mamma trente oss i håndball.

Hva er sesongens største høydepunkt for deg?
Det må være europacupen, hvor vi spilte jevnt mot Besançon i begge kampene.     

Hvordan opprettholder du formen gjennom den perioden vi er inne i nå?   
Jeg løper mye, men jeg har også tilgang på en del utstyr her hjemme som jeg trenger for å trene styrke, så det er veldig deilig. Jeg trener også litt med andre i familien ettersom jeg er hjemme nå. Alle i familien trener mye. Det er en naturlig del av min og vår hverdag. Både mamma og Simon (mamma sin samboer) er PT.      

Hva er den mest kreative måten du har trent på nå som du ikke har tilgang til hall?   
Jeg har med meg vanlig ball og tungball fra Fredrikstad.

Når jeg trener med tungball og skal ta i alt jeg har kaster jeg akkurat nå mot skråningen i hagen som er fylt med bark. Jeg er jo og heldig som har Live (tvillingsøster) som jeg kaster, trener og krangler litt med 😊 I tillegg har Fredrikstad en utehåndballbane som vi har besøkt.

Hva gjør du ellers om dagen – når du ikke trener?
Nå er jeg jo hjemme og kan være med familien. Vi er en stor familie og vi er 6 stykker som aktiviserer hverandre. Jeg har en lillebror på snart 3 og en lillesøster på snart 5 som jeg finner på mye med hver dag; vi perler, tegner, pusler, baker eller er ute og leker og trener. I tillegg har jeg hjulpet mamma med å male noen vegger. Også som alle andre ser jeg på serier og filmer.

Ser du serier på TV? Hvis Ja, hva ser du på nå, og har du noen gode tips til andre der ute?
Ja, jeg har ikke noe serie jeg ser på akkurat nå, men her i huset holder vi på å se alle Harry Potter – filmene. Etter det er planen å begynne på Hobbiten og Ringenes Herre.

Jeg liker ellers Lie to me, Bones, NCIS og lignende. Jeg er glad i etterforskningsserier😊

Jeg ser egentlig mest på film. Favorittene er bad boys-filmene, twilight-filmene, ocean’s 8, frihetens regn, the choice (og resten av Nicholas sparks- filmene).

Hva er din Guilty Pleasure? 
Pepsi Max!