Sesongpremiere i TettPå

Av: Norsk Topphåndball
30. august 2021

Endelig. Årets Rema 1000-liga kastes i gang. Vi ser på tabelltips, hva man kan glede seg til av kamper og lanserer «Årets Tipper»

Programmet som forrige sesong startet med Thomas og Guro endret som kjent litt format utover sesongen. Nå er det på ny duket for nye programledere sammen med Thomas.

Se første episode av TettPå Håndball fra kl. 16.00 mandag 30/8

Programledere

For å bygge et enda bedre produkt vil programmet nå være med tre programledere. Thomas har han nå fått Hans Fredrik Cordt-Hansen og Henrik Wilhelmsen som medprogramledere.

Hans Fredrik var med på kåringene av årets lag på tampen av forrige sesong og skal nå være med fast som en ressurs med mye kunnskap om mennenes liga.

Henrik Wilhelmsen gjør sin debut som medprogramleder i den første episoden som slippes mandag klokken 16.00. Henrik har de siste sesongene vært hovedtrener for Aker TH sitt lag i 1.divisjon og REMA 1000-ligaen og har mye kunnskap om kvinnenes liga.

Denne sesongen vil gjengen i studio fokusere i større grad på hva som skjer fremover. TettPå ønsker å skape interesse rundt kampene og begivenhetene som skjer i en arena i nærheten av deg!

I studio vil vi invitere interessante gjester og bygge de profilene vi har i REMA 1000-ligaen.

TettPå Challenge – 28 klubber deltar

Nytt for året er også TettPå Challenge hvor vi har utfordret samtlige 28 klubber til å gjennomføre ulike oppgaver. Dette vil bli et eget program som vises senere i uken enn den ordinære TettPå-sendingen.

Første episode

Første episode slippes på Topphåndballs kanaler mandag klokken 16.00 grunnet serieåpningen mellom Drammen og Elverum tirsdag. Resten av sesongen vil episodene gå som tidligere på tirsdager.

Har du tips eller innspill til innhold i våre episoder kan de sendes til TettPaa@topphandball.no.

Se første episode av TettPå Håndball fra kl. 16.00 mandag 30/8