Foto: SIF Håndball

NM runde i Stavanger

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball

Noe redusert, men NM rundene er i gang. 05.september blir det nabo-oppgjør i Stavanger Idrettshall. Da reiser Nærbø-guttene en liten tog-tur med Jærbanen og inntar Stavanger Idrettshall. Det er duket for NM-fest i Stavanger lørdag ettermiddag.

1.divisjonslaget Stavanger, som ikke starter sesongen før om nærmere to uker, tar imot REMA 1000-liga nabo Nærbø. Som er godt i gang med sesongen og står bokført med ein seier og et tap til nå.

I fjorårets NM-turnering ble Stavanger slått ut av en annen nabo, nemlig Sandnes i 2.runde. Nærbø kom inn i runde 3 og måtte der se seg slått av Kristiansand Topphåndball.

Her er ser du hva Stavanger skriver på sine Facebook sider i forbindelse med kampen.

Velkommen til cupkamp herrer SIF – Nærbø, 5. september kl. 16 i Stavanger Idrettshall 😎Kun 200 billetter er tilgjengelige og det er første mann til mølla.Billettene kan kjøpes via Vipps – på 112814 SIF Håndball. Klikk på «Utforsk butikken» under beløp. Der kan du velge antall billetter. Kjøper du mer enn 1 billett, må du sende oss en mail på post@sifhandball.no med navn på alle som skal ha billett – dette pga smittesporing/koronaregler.Pris pr billett er kr 150,-. Vis din betalte vipps i døra. Dørene åpnes kl. 15:00. Husk å holde avstand både i køer og under kampen. Vi gleder oss! Satser på en jevn og spennende kamp 🤩🤾‍♂️

Hvilke av de to Rogalandslagene trekker det lengste strået i NM 2020? Følg med på Norsk Topphåndballs kanaler for oppdatering.

Forresten, kampen starter kl 16:00