Rasmus Boysen. Foto Elverum Håndball

Mye godt i vente i REMA 1000-ligaen for menn på søndag

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball

Halden Topphåndball – Viking Håndball kl 16:00 i Remmenhallen

Halden står bokført med 2 poeng etter tre kamper etter at de slo nykommer Fjellhammer «på målstreken» i forrige runde.

Søndag venter nok en nykommer, nemlig Viking.  Laget fra Stavanger har fått ett tøft møte med REMA 1000-ligaen etter opprykket fra 1.divisjon. Men de har i perioder slått godt ifra seg, først mot Kolstad og nå sist mot Elverum. I den kampen var det kun to mål som skilte lagene til pause.

Skal Viking få sin første seier eller blir poengene værende igjen i Halden.?Følg med på Direktesport.no

Nærbø – Runar Sandefjord kl 16:00 i Nye Loen Nærbø

Nærbø tar imot er Runar Sandefjord som har tatt to av tre mulige så lang ti sesongen. Den «umulige» var Elverum i første runde.

Hjemmelaget står bokført med en seier av to mulige. I sist runde hadde de «tidenes opphenting» da de måtte se seg slått med minst mulig margin av Drammen hjemme i Nye Loen.

Fjorårets to oppgjør endte med ni måls hjemmeseier i Sandefjord og 8 måls hjemmeseier på Nærbø. Det kan med andre ord fort tippe begge veier i denne kampen. Følg gjerne med på Direktesport.no

FyllingenBergen – Haslum HK kl 17:00 i Framohallen

Haslum står med en seier og en kamp – de slo Bækkelaget på hjemmebane da de tjuvstartet REMA 1000-ligane i slutten av august.

De gulkledde hjemmehørende i Framohallen er ennå på jakt etter sesongens første poeng i REMA 1000-ligaen. De fikk juling av Nærbø i sesongåpningen og tapte med minste mulig margin mot Bækkelaget i runde to.

I fjorårets to oppgjør ble det poengdeling i Nadderud Arena mens det i Framohallen ble storseier til hjemmelaget (40-29). Kun tre poeng skilte de to lagene etter sesongslutt i mars, så hær kan alt skje.

Kampen ser du også på Direktesport.no

Bækkelaget Håndball Elite – ØIF Arendal Elite kl 17:00 i Nordstrand Arena

Bækkelaget har så langt fått bokført en seier på tre kamper mens gjestene fra Arendal har to av to.

ØIF Arendal var også med på å tjuvstarte sesongen, hjemme mot Halden. Det oppgjøret endte med hjemmeseier før Sandefjord ble slått runden etterpå.

Bækkelaget slo FyllingenBergen i forrige runde, det etter å ha ligget litt bakpå stort sett hele kampen. Kun 30 sekunder gjenstod da de fikk inn vinnermålet.

Fjorårets kamp mellom de to i Nordstrand Arena endte med 7 mål i pluss og to poeng til hjemmelaget. Følg med på Direktesport.no for søndagens kamp.

Sandefjord – Fjellhammer kl 18:00 i Jotunhallen

To nykommere, den ene uten poeng så langt, den andre med en «sjokk-seier» og så langt en femte plass på tabellen etter tre kamper.

I fjorårets 1.divisjoin spilte de to uavgjort i Lørenskoghallen mens det i Sandefjord var bortelaget som trakk det lengste strået da lagene møttes til oppgjøret i Jotunhallen.

Lagene ble hhv. nummer tre og en i 1.divisjon, følg med på Direktesport.no for hvordan det går nå når begge er i REMA 1000-ligaen.

Elverum – Kolstad kl 20:30 i Terningen Arena

Hjemmelaget står med full pott etter tre runder, men har likevel hatt omganger der nykommerne Fjellhammer og Viking har vært på høyde med Champions League laget (i en omgang).

Kolstad tapte overraskende for nettopp Fjellhammer i første runde, de også slet litt med Viking, men dro i land seieren der til slutt.

Forrige sesong ble det poengdeling i Trondheim mens det på Elverum endte med at poengene ble igjen i Terningen Arena.

Dette er rundens TV-kamp og den starter kl 20:30, så følg med for å se om Kolstad blir sesongens først til å ta poeng fra Elverum.