Foto: Annick Nielsen

Mina Hesselberg fra Follo HK Damer til Vipers

Tekst: Follo HK Damer
11. januar 2022

Follo HK Damers kantspiller Mina Hesselberg har signerer en to og et halvt års avtale med regjerende Champions League mester Vipers.  Mina har hatt en formidabel utvikling de siste 2 sesongene, og det er selvsagt blitt lagt merke til.  

Langhus jenta har en suveren avslutningsteknikk og det er ekstremt moro og fortjent at hun nå får mulighet til å ta ytterligere steg i karrieren. 

Mina Hesselberg har hatt en fantastisk utvikling i Follo HK Damer når hun nå er inne i sin tredje fulle sesong som kantspiller, etter omskoleringen fra bakspiller. Så langt i sesongen står hun som Follo HK Damers toppscorer og ble før jul tatt ut til samling med rekruttlandslaget.

Minas ferdigheter som håndballspiller er ytterligere anerkjent ved at hun nå har fått tilbud fra regjerende mester i klubbhåndballens gjeveste turnering, Champions League – Vipers Kristiansand.

Mina hadde i utgangspunktet en kontrakt med Follo HK Damer ut neste sesong, men klubben ønsker ikke å legge hindringer i veien for at Mina skal kunne ta denne unike muligheten i hennes håndball karriere.

Klubben ønsker henne tvert imot lykke til, og er veldig stolte og ydmyke når vi ser en lokal jente med bakgrunn fra Langhus Håndball og Follo HK Damer bli hentet til et lag som er blant verdens beste klubblag i sporten vår.

LES OGSÅ:

Mina Hesselberg – Jeg er positivt overrasket over hvor gøy det er å stå som kant!

Mina Hesselberg: – Endelig en opptur, det har vært tungt å tape så mange kamper

Kavalkade over enkelte av scoringene Mina har bidratt med i løpet av sesongen.