Foto: Kolstad Håndball

Kort fortalt om onsdagens REMA 1000-liga runde

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball

REMA 1000-liga runden kort fortalt… det ble tre hjemmeseiere onsdag kveld

Nærbø – Sandefjord 31-27 (15-11)

Nærbø ledet med fire til pause og med fire da sluttsignalet gikk. Ellers kan de sies at det ble en kamp med nok utvisninger. Tolv stykker om vi fikk med oss alle. Utover det så ledet hjemmelaget hele kampen og tok to nye viktige poeng. Men la det være sagt, Nærbø fikk på ingen måte poengene gratis. De måtte slite for poengene mot et kjempende Sandefjord lag, før oppgjøret endte 31-27.

Les også: Nærbø måtte slite for poengene, det får vi ta med oss videre!

Kolstad – Drammen 27-21 (15-11)

Det var likt til 8-8, men så var det takk for følget fra Kolstad sin side. Like før (med 7-7 på tavlen) satte Kolstad inn Simen Westby Johansen i mål, og han startet med en strafferedning. Og han bare fortsatte å stenge for Drammen sine skyttere.

Les også: «Andrekeeper» Simen spilte førstefiolin

Det stod 15-11 til pause, etter halvspilt omgang hadde Kolstad lagt på til syv måls ledelse. To minutter før kampslutt hadde Drammen kuttet forspranget ned til fire mål, nærmere kom de ikke og oppgjøret endte 27-21 og to poeng til hjemmelaget.

Halden – Haslum 33-31 (19-17)

Halden tok føringen og holdt Haslum på et par-tre måls avstand i starten av kampen. Ve passering 13 minutter og stillingen 7-7 gikk imidlertid Haslum opp i tet. Og fikk spilt seg til en luke som på det meste var på 12-15. Hjemmelaget hentet seg inn og lagene gikk til pause med to måls ledelse til Halden.

les også: Ulvene vant tett kamp Haslum

Andre omgang var åtte minutter gammel og Halden gikk opp til 24-18. Men (er det ikke alltid ett men?) Haslum begynte å plukke mål og med ti minutter igjen utlignet de til 28-28. Det var igjen spenning i kampen. Da satte hjemmelaget inn en sluttspurt og holdt gjestene på nødvendig avstand slik at poengene ble igjen i Halden.

Les også: Skuffet jubilant etter tap for Halden