Fra dagens pressekonferanse. På podiet de tre spillerne som var til stede; Torbjørn Bergerud, Magnus Abelvik Rød og Sander Sagosen. På hver side Jostein Sivertsen (Kolstad Håndballs daglige leder) og REMA 1000s Vidar Riseth. Bak de fem på podiet de tre øvrige spillerne som nå blir Kolstad-spillere; Sigvaldi Gudjónsson, Janus Smarason og Magnus Gullerud. FOTO: Robert Magnussen

Kolstad henter hjem Sander Sagosen og en rekke toppspillere

Tekst: Kolstad Håndball
31. oktober 2021

Kolstad Håndball har ambisjoner om å bli et europeisk topplag, og har lansert drømmen om å få hjem Sander Sagosen. Nå kan de bekrefte at drømmen blir virkelighet. Sander Sagosen flytter hjem til Trondheim i 2023 og tar med seg flere internasjonale toppspillere.

På en pressekonferanse i Kolstad Arena i dag kunne Kolstad offentliggjøre at følgende spillere har signert for klubben:

Sander Sagosen (26) THW Kiel – kommer 2023/2024
Torbjørn Bergerud (27) GOG Håndbold – kommer 2022/2023
Magnus Abelvik Rød (24) SG Flensburg-Handewitt – kommer 2023/2024
Magnus Gullerud (29) SC Magdeburg – kommer 2022/2023
Janus Smarason (26) – FRISCH AUF Göppingen – kommer 2022/2023
Sigvaldi Gudjónsson (27) – Tomza Vive Kielce – kommer 2022/2023

Kolstad skal hevde seg i toppen av Champions League

Disse seks internasjonale toppspillerne skal altså fases inn i dagens Kolstad-lag de neste to årene. Kolstad Håndball i dag består av flere av Norges største håndballtalenter, og de fleste av dem kommer fra Trøndelag. Dette vil bli forbilder som kan studeres på nært hold i årene som kommer og vil gi de unges drømmer et ansikt. 

– Sammen skal vi skape Norges råeste idrettsopplevelseKolstad skal innfri målsetningen om å bli Norges beste håndballklubb innen 2024. Både klubben og spillerne har ambisjoner om at Kolstad Håndball skal bli et internasjonalt topplag som skal hevde seg i toppen av Champions League, sier Jostein Sivertsen, daglig leder i Kolstad Håndball.

Bygge videre på en solid historie

Kolstad Håndball skal bygge videre på et fantastisk fundament som er lagt av ansatte, frivillige og supportere de siste 15 årene. Klubben sysselsetter i dag ni årsverk i tillegg til elitespillerne og kommer i 2021 til å levere et økonomisk overskudd for tiende år på rad. Derfor mener de at Kolstad Håndball har alle forutsetninger for å lykkes med denne satsingen.

Skal skape store opplevelser

Kolstad tror at dette vil innebære et stort engasjement blant folk i Trøndelag, et folk som elsker å dra på store idretts og kulturarrangement. Kolstad kommer til å bli et lag som hele Norge er stolt av og heier på – når vi skal kjempe om titler i Europa.