Foto: Oppsal webside

Johanna Fossum (19) er klar for Oppsal

Tekst: Oppsal Håndball
12. april 2022

Johanna Fossum (19 år) ble mandag presentert som ny Oppsalspiller de neste 2 sesongene. Johanna kommer fra Sola hvor hun denne sesongen har vært 1 av 3 målvakter i laget som ble nummer 3 i REMA1000 ligaen og i tillegg kom til kvartfinalen i europacupen.  Johanna har spilt alle landskampene til Norges 02 landslag (26 kamper), og har over lang tid vært 1.målvakt på dette juniorlandslaget. 

Johanna var tidlig klar på at hun virkelig ønsket seg til Oppsal, og vi følte umiddelbart i dialogen at dette var en veldig bra match. Vi har stor tro på at Johanna vil være en del av et solid målvaktsteam i Oppsal kommende sesong.

Johanna har selv følgende å si om overgangen til Oppsal:

«Jeg har lyst å prøve meg på nye utfordringer, og forhåpentligvis få litt mer ansvar i laget. Prosjektet til Henrik og Vigdis i Oppsal høres veldig spennende ut og bra for min videre utvikling. Det vil også bli gøy å flytte til Oslo, og bli kjente med mange nye personer.»

Henrik Wilhelmsen er også naturligvis veldig fornøyd med signeringen og har dette å si om vår nye målvakt:

» Oppsal har hatt veldig uflaks på målvaktsposisjonen de siste 2 sesongene. Derfor var det naturlig å få inn en målvakt utenifra for å styrke vårt målvaktsteam. Da er vi utrolig glade for at valget falt på Johanna. 

Hun er en meget spennende og ambisiøs målvakt som vi har stor tro på skal passe perfekt inn i vår satsing fremover. Til tross for sin unge alder har Johanna fått verdifull erfaring fra både Sola og juniorlandslaget som vil komme oss til nytte, avslutter Henrik. »

LES OGSÅ: Johanna (17) er et av Norges største målvaktstalenter (artikkel fra 2020)

Foto: EHF