Foto: Sandnes HK

Hvordan ender 1.divisjon til jul?

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
18. desember 2020

19.desember

TIF Viking – Falk Horten i Haukelandshallen kl 12:45

Det blir formiddagskamp i Haukelandshallen når Falk Horten kommer på besøk. Hjemmelaget ligger på plassen bak Falk Horten, men med tre poeng å «hente inn».

Begge lagene snuser på opprykks kvalifiseringen, men pr i dag ligger Hortens laget noe bedre an enn laget fra Bergen. Falk Horten gikk på en smell i forrige helgs kamp mot Fold der det endte med et fem måls tap. TIF Vikings siste kamp var mot Kristiansand. En kamp som endte med tap hjemme i Haukelandshallen.

Møtet mellom TIF Viking og Falk Horten i starten av sesongen gikk Falk Hortens vei. Hvordan går det lørdag formiddag? Følg med på HandballTV.com fra kl 12:35.

OSI – Follo HK i Kjelsåshallen kl 15:15

Kamp nummer to denne uken for Oslo Studentene. De spilte mot HK Herulf Moss tirsdag og den kampen endte med tap for OSI etter en heller målrik kamp. Lørdag ettermiddag står serieleder Follo på motsatt side i Kjelsåshallen.

Follo har spilt fem kamper på rad uten å avgi poeng, nå sist var det Charlottenlund som måtte reise tomhendt hjem. Men det var ikke uten kamp at Follo vant, da det gikk en halv omgang før Follo hentet inn ledelsen som Charlottenlund spilte seg til i starten av kampen.

Dette kan fort bli Davids kamp mot Goliat, så følg med på OSI sine sider for informasjon om streaming.

Fold HK – Nøtterøy Håndball i Rykkinhallen kl 16:00

Blir det tre på rad for Fold? De klatret opp på opprykks-kvalifiseringsplass etter seieren over Falk Horten forrige helg. Nøtterøy ligger på andre plass med like mange poeng som ledende Follo HK men med en kamp mer spilt.

Tar vi et raskt blikk tilbake til forrige runde og ser på kampen mellom Nøtterøy og Sandnes finner vi at Sandnes tok med seg ett poeng hjem etter at de hentet inn Nøtterøys ledelse mot slutten av kampen. På sin side så tok Fold som sagt begge poengene fra Falk Horten i forrige helgs kamp.

Det ene lagets trener trente det andre laget forrige sesong, nå møtes de for andre gang denne sesongen. Det møtet endte med ett måls seier til kveldens hjemmelag. Hvordan det går lørdag ettermiddag ser du på HandballTV.com fra kl 15:50

20.desember

Sandnes – HK Herulf Moss i Sandneshallen kl 16:30

Ukens andre bortekamp for HK Herulf Moss, de spilte kamp mot OSI tirsdag kveld og der fikk kveldens bortelag med seg to poeng hjem til Moss. Sandnes spilte uavgjort mot Nøtterøy 09.desember og har dermed hatt noen dagers (ekstra) hvile i motsetning til HK Herulf Moss som spiller sin fjerde kamp på femten dager.

Sandnes har før kveldens kamp 12 poeng på tretten kamper og ligger midt på tabellen. HK Herulf Moss ligger et stykke lenger ned på tabellen, men de slo Sandnes da lagene møttes tidligere i høst. Fasit for hjemmelaget er tre poeng på de fire siste kampene mens Herulf sitter igjen med fire poeng på sine fire siste kamper.

Følg med på Sandens sine sider for ev streaming av kampen. Og i mellomtiden kan du lese hva hjemmelaget sier om kampen på sine sider.


Bli med i konkurransen! TettPå Håndball har utfordret alle lagene i REMA 1000-ligaene til å utføre en balløvelse. Nå utfordrer de DEG! Kanskje er det akkurat DU som vinner over en Eliteseriespiller! Her kan alle være med! Alle bidrag er med i trekningen av premier.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Challenge-TettPa-web-1024x572.png