Foto: Hentet fra Nærbø sin Facebook side

Hvem tar første finalebilletten på herresiden?

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
12. november 2020

Nærbø – ØIF Arendal, Semifinale NM herrer 2020

Nærbø inviterer til en historisk kamp i Nye Loen torsdag kveld. Hvorfor historisk? Jo, fordi dette er klubbens første semifinale på seniornivå.

Nærbø er kjent for å være et vanskelig hjemmelag, og de går ikke av veien for å sende antatt «større» lag hjem med tap. F.eks så måtte Elverum ha tre førsøk før de vant i Nye Loen.

Hjemmelaget slo først ut nabo Stavanger med solide 30-41. Deretter var det REMA 1000-liga kollega Halden Topphåndball som måtte gi tapt 38-41 på veien mot Spektrum. I en til tider spennende, og svingende, kvartfinale mot FyllingenBergen fastsatte Nærbø sluttresultatet til 34-30 og muligheten for å komme til Spektrum var plutselig litt nærmere.

ØIF Arendal, på papiret kveldens favoritt, møtte 1.divisjonslaget Falk Horten i første kampen. Her vant de, knepent vil noen si, 25-23. Også i den neste kampen møtte de et lag fra 1.divisjon. Denne gang var det Kristiansand som ble «satt på plass» med sifrene 33-20. I kvartfinalen ble det møte med REMA 1000-liga kollega Kolstad. Den kampen endte med fire-måls seier og avansement til semifinalen.

Før kampstart kl 19:00 kan du lese deg opp på hva Nærbø sier om kveldens kamp.

ØIF Arendal kapteinen; – Det blir en mer åpen kamp en folk tror

Uansett så tror vi det blir en spennende kamp i kveld, en kamp dus er på TV2 Sport 2 og Sumo om du ikke er blandt de heldige 200 som har fått plass i hallen.