Henny Ella Reistad til Esbjerg

Av: Norsk Topphåndball
11. januar 2021

Etter tre sesonger i Vipers Kristiansand blir Reistad utenlandsproff. Avtalen med Esbjerg varer til sommeren 2023.

– Det var et vanskelig valg, men grunnen er i hovedsak å få en ny type utfordring hvor alt blir nytt. Jeg tror det blir bra for min videre utvikling, sier Reistad til NTB.

Henny blir dermed den 7 norske spilleren som går til Esbjerg. Fra før spiller Rikke Marie Granlund, Marit Malm Frafjord, Kristine Breistøl, Marit Røsberg Jacobsen, Sanna Solberg og Vilde Mortensen Ingstad på laget.

Esbjerg skriver følgende på sin hjemmeside:

Et af international kvindehåndbolds største talenter, norske Henny Reistad, foretrækker at fortsætte sin kometagtige karriere i Team Esbjerg frem for andre, mere pengestærke europæiske topklubber. Den 21-årige landsholdsspiller fra mesterklubben Vipers Kristiansand har indgået en toårig aftale og tiltræder 1. juli i klubben.

– Det har været en lang og vanskelig proces, for jeg er glad for at være i Vipers. Men de andre norske spillere er meget fornøjede med alt, hvad der foregår i Team Esbjerg, og har alle været inde i en fin udvikling. Jeg håber også selv at kunne videreudvikle mig i et godt træningsmiljø og en hård liga, siger Henny Reistad inden sit første udlandsophold som håndboldspiller.
Les hele artikkelen herBli med i konkurransen! TettPå Håndball har utfordret alle lagene i REMA 1000-ligaene til å utføre en balløvelse. Nå utfordrer de DEG! Kanskje er det akkurat DU som vinner over en Eliteseriespiller! Her kan alle være med! Alle bidrag er med i trekningen av premier.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Challenge-TettPa-web-1024x572.png