Hans Fredrik inngikk tatoveringsveddemål; – Nå angrer jeg litt

Tekst: NTH/Elverum
26. november 2021

– Hvis Halden tar to poeng i Terningen, så tatoverer jeg Halden-emblemet på låret, da er det sagt. I Halden. Så kan vi dra ned alle man med TettPå og filme, det hadde vært helt sykt, sa Cordt-Hansen i TettPå som ble sendt tirsdag denne uken.

De fleste har tippet haldenserne langt ned på tabellen i år, men de har gjort ekspertenes ord til skamme. I tillegg har de den siste uken skapt et par overskrifter!


Tatoverer Halden-logoen på låret hvis….

TettPå-programleder Hans Fredrik Cordt Hansen lovte i tirsdagens sending å tatovere Halden-logoen på låret dersom Halden slår Elverum søndag kveld. Elverum håper selvfølgelig «Hansi» slipper en tur til tatovøren, men de regner med at han er litt stresset denne helgen!

– Jeg gjør jo som jeg alltid har gjort, snakker før jeg tenker. Det var totalt hjerneblødning rett og slett. Jeg angret skikkelig etterpå, sier Cordt-Hansen til Halden Arbeiderblad tidligere denne uken.

Hårete svar

ØIF Arendals supportergruppe Svermen kom med en motivasjonsboost tidligere denne uken før Halden skulle møte ØIF Arendal. Halden-profil Truls Grøtta ble før kampen omtalt som en god spiller, som ofte ligger nede – eller ordner håret. Grøtta svarte med 9 mål og 10 assist da Svermens helter tapte klart i «bunkersen» Remmenhallen. Etter sitt siste mål for dagen snudde Grøtta seg mot bortelagets supportere og fikset på håret – til stor jubel fra haldenserne på tribunen.

Alle TettPå sendingene kan du se her

Elverum skriver dette på sine hjemmesider:

  • Remmenhallen – en fryktet hall der Halden «alltid» er gode. Dette er siste (?) sesong med spill i hallen fra etterkrigstiden
  • Jan Thomas Lauritzen – hovedtreneren som sjelden skaper de store overskriftene. Klarer sesong etter sesong å skape en enorm lagfølelse blant sine spillere. Ingen stjerner – kun hardtarbeidende kompise