Foto: Hans Petter Wille

HåndballOddsen 13. september; Her er våre tips!

Av: Norsk Topphåndball
13. september 2020

Nok en søndag med masse deilig håndball fra REMA 1000-ligaen, med seks herrekamper og to damekamper på agendaen. Her er våre vurderinger av kampene og hva som er de mest interessante spillene.

NB! Vi tar forbehold om endring i odds og linjer helt frem til kampstart.

Nærbø – Runar kl. 16.00 Direktesport.no

Utfall: Under 57.5 mål (spillet går inn dersom det totalt ikke scores mer enn 57 mål)
Odds:: 1.74 (kan spilles som singel)

Vi starter med å ta turen til Jæren og Nye Loen, der det unge Nærbø-mannskapet tar i mot Runar. Basert på de to foregående to sesongene en klar H, men Runar er har vist seg å være et lag man ikke skal ta lett på. Vi styrer dog unna vinnerspill, og prøver oss på under 57.5 mål. Vanskelig kamp uansett hva man velger å spille på, og tipset blir vel egentlig å styre unna, og heller se på andre muligheter under.


Halden Topphåndball – Viking kl. 16.00 Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 0-4 B (Spillet går inn dersom Viking vinner, spiller uavgjort eller taper med inntil 3 mål)
Odds:: 2.05 (kan ikke spilles som singel)

Halden tok sine to første poeng mot Fjellhammer, og til tross for at de var kjapt ute av startblokka og leda komfortabelt store deler av kampen, så klarte de å gjøre det spennende på slutten. En bekreftelse på at de kommer til å slite i år. I dag møter de tabelljumbo Viking, og dette skal Halden ri greit i land. Når det er sagt, så har vi latt oss imponere av Viking som har hengt med i alle kampene sine hittil, senest i forrige kamp mot Elverum. Riktignok rakner det mot slutten, men de har vist at de har et mannskap som vet hva de driver med. Særlig Lerang i mål har vært en stor bidragsyter. Vi tror at de kan gi Halden kamp, og om det skulle bli tap, så tror vi ikke at de ryker med mer enn 3 mål.


Rælingen – Aker Topphåndball Kl. 16.00 Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 5-0 H (Spillet går inn dersom Rælingen vinner, spiller uavgjort eller taper med inntil 4 mål)
Odds:: 1.80 (kan ikke spilles som singel)

Bunnlaget Rælingen tar imot Aker, og dette må sies å være en god mulighet for hjemmelaget å skulle få med seg poeng. Kanskje vil noen være uenig etter to klare tap, mens Aker kommer rett fra en storseier mot Fana. Likevel – dynamikken i REMA 1000-ligaen er slik at dette kan fort være hjemmelagets mulighet. 6.15 på ren seier kan prøves, men vi kjører den safe varianten, og spiller på handicap.


Molde HK – Fana Kl. 16.00 Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 0-6 B (Spillet går inn dersom Fana vinner, spiller uavgjort eller taper med inntil 5 mål)
Odds:: 1.90 (kan ikke spilles som singel)

Molde stor favoritt i denne kampen, men så suverene har de på ingen måte vært til nå. Tap med 6 mål borte mot Sola var nok litt i det meste laget for Tor Oddvar Moen. Fana på sin side fikk retta opp den grusomme sesongstarten da de i forrige kamp løp Rælingen i senk. Vi tror Molde vinner, men ikke nødvendigvis med mer enn 5 mål. Fana får vår tillit her.


FyllingenBergen – Haslum HK Kl. 17.00 Direktesport.no

Utfall: H
Odds:: 2.20 (kan spilles som singel)

FyllingenBergen har starta sesongen med to tap, og tar i dag mot Haslum som står med en seier på like mange kamper. Bortelaget knapp favoritt, men vi tror Bergenserne er i ferd med å våkne. Inge Aas Eriksen viser stigende form, og med Igor Karlov i gang, så tror vi hjemmelaget tar sine første poeng. Vi prøver oss på H.


Bækkelaget – ØIF Arendal Kl. 17.00 Direktesport.no

Utfall: Over 58.5 mål (spillet går inn dersom det totalt scores 59 mål eller mer)
Odds:: 1.76 (kan spilles som singel)

ØIF Arendal tar turen til Oslo for å hente to poeng mot uforutsigbare Bækkelaget. Sørlendingene har starta sesongen solid, og alt annet enn borteseier ville vært rart. Hjemmelaget kommer fra seier hjemme mot FyllingenBergen, og tap borte for Drammen. I sistnevnte kamp sleit de med å få ballen i mål etter at hjemmelagets keeper stengte butikken. Vi tror på et revansjesugent Bækkelaget, og når vi vet at Arendals varemerke er kontringer, så prøver vi oss på et overspill her.


Sandefjord – Fjellhammer Kl. 18.00 Direktesport.no

Utfall: Over 54.5 mål (spillet går inn dersom det totalt scores 55 mål eller mer)
Odds:: 1.76 (kan spilles som singel)

En ekstremt viktig kamp mellom to nyopprykkede lag, dette kommer nok til å bli jevnt, da med Fjellhammer som knapp favoritt. Til tross for at bortelaget har starta klart best, kommer denne kampen til å leve sitt eget liv. Vi styrer unna å kåre en vinner, og setter vår litt til at det kommer til å bli en temporik kamp med mange scoringer. Da ser ikke linja på 54.5 mål avskrekkende ut, og vi prøver oss på over.


Flint – Larvik HK Kl. 18.00 Direktesport.no

Utfall: Over 49.5 mål (spillet går inn dersom det totalt scores 50 mål eller mer)
Odds:: 1.72 (kan spilles som singel)

Et realt venter Vestfold derby venter når Flint og Larvik. To nyopprykkede lag som kommer til å måtte kjempe for å overleve. Her tør vi ikke spå noen vinner, og vi prøver oss på over 49.5 mål i stedet.


Elverum – Kolstad Kl. 20.30 TV2 SPORT2

Utfall: Handicap fulltid 0-6 H (Spillet går inn dersom Elverum vinner med 7 mål eller mer)
Odds:: 1.80 (kan ikke spilles som singel)

Endelig er det duket for Luc Abalos debut i norsk håndball, og skal vi tro sosiale medier den siste uka, så er det mange som gleder seg. Elverum har som forventet full pott med tre seire på like mange kamper. Dog litt rusk i maskineriet, men i dag tror vi det løsner på hjemmebane. De tar imot Kolstad, som etter vår mening har skuffa stort med tap for Fjellhammer, og seier mot Viking. Savnet av Aar og Nicolaisen er merkbart. Dette skal Elverum ta greit, og med vi tror komboen Abalo og TV-kamp kan være med å sørge for at seieren bikker 7 mål.


For de av dere som ønsker en dobbel, så anbefaler vi følgende to kamper:

Rælingen – Aker Topphåndball  
Utfall: Handicap fulltid 5-0 H  
Odds: 1.80

Halden Topphåndball – Viking Håndball
Utfall: Handicap fulltid 0-4 B
Odds: 2.05

Totalodds: 3.69

Lykke til!