Elverum med storseier over ØIF Arendal – Norsk Topphåndball

Elverum med storseier over ØIF Arendal

Elverum – ØIF Arendal 37-22 (18-9)

Det startet med vennskapelig hilsning og håndtrykk, en Elverum scoring, en ØIF Arendal straffe og en to-minutter til Elverum. Alt sammen på ett minutt og seksten sekunder. Det neste minuttet ga mål til Elverum og en to-minutter til ØIF Arendal. Først ble Elverum fullt lag, så reddet Kristijan Jurisic mesterlig ett skudd fra streken så ble ØIF Arendal fullt lag og det stod 2-2 etter fem minutter. Dette så ut til å bli kvelden for de mange utvisninger, nr tre i kampen og nummer to til ØIF Arendal kom etter drøye 6 ½ minutters spill da Lars Jakobsen slo vekk ballen for å hindre rask igangsettelse hos Elverum. Før denne to-minutteren var over ledet Elverum 4-2.

Da hjemmelaget la på til 5-2 etter knappe ti minutters spill la ØIF Arendal sitt første time-out kort. Da kvarteret var spilt stod det 8-5 til hjemmelaget. Kampen fortsatte med redninger fra Emil Imsgard i ene enden og scoringer fra «resten av Elverum laget» i den andre og vipps så stod det 11-6 med ti minutter til pause. De siste ti minuttene ble brukte lagene til å gå fra 12-6 til 18-9, det var tre straffekast, en utvisning og et par tre redninger og noen stolpeskudd.

Det stod 22-11, det var spilt seks spilte minutter, en to-minutter til ØIF Arendal og en strafferedning fra Kristijan Jurisic. Det var i korte trekk starten på andre omgang. Litt hawaii håndball en liten periode ble det også tid til, og da Elverum la på til 25-11 etter tolv minutter var det på tide med ny ØIF Arendal time-out. Ti minutter før full tid stod det 30-17 på måltavlen og det meste var gjordt. Elverum malte på og kampen sluttet med en Simen Holand Pettersen scoring i siste sekund. Og med den fastsatte han sluttresultatet til 37-22. Og hjemmelaget tar ferie på tabelltoppen.

Bli med i konkurransen! TettPå Håndball har utfordret alle lagene i REMA 1000-ligaene til å utføre en balløvelse. Nå utfordrer de DEG! Kanskje er det akkurat DU som vinner over en Eliteseriespiller! Her kan alle være med! Alle bidrag er med i trekningen av premier.