Svært skuffende kveld i Elverum! – Norsk Topphåndball

Svært skuffende kveld i Elverum!

Det ble svært tøft i kveldens kamp mot Elverum.

Første omgang begynte som forventet med en stillingskrig hvor begge lag fikk satt sine tidlige scoringer. Men så skulle det fort si stopp for våre gutter fra Arendal. For i tillegg til at Lars Jakobsen var litt ivrig i sine dueller (som fikk to 2 minutter utvisninger allerede etter 6 minutter), så skulle Elverum låse forsvaret fullstendig fremover for våre gutter. I tillegg så skulle hjemmelaget være dødelig effektiv fremover.

Allerede etter 10 minutter så så Marinko seg nødt til å ta kampens første timeout. Da hadde ØIF Arendal rotet en stund allerede og stillingen var 5-2 til hjemmelaget.

Timeouten skulle dessverre ikke hjelpe, for når spillet kom i gang igjen så utviklet kampen seg hurtig i feil retning for våre gutter. For i angrepsfasen så fant våre gutter rett og slett ingen veier gjennom Elverum forsvaret, noe som ofte førte til raske og upresise skudd i ankomst. Gutta fikk rett og slett ikke fart i ballen. Hjemmelaget sto for øvrig fortsatt svært godt i 5-1 forsvaret sitt og dro fra med en luke som bare fortsatte å øke og øke.

Olaf Hoffstad klarte tidvis å komme seg løs på kanten og sette ballen i mål, men det var ikke nok, for våre gutter fortsatte å gjøre mange feil og gjøre jobben for Elverum lett.

Mot slutten av omgangen så leitet og leitet Marinko og Kristian etter noen alternativer som kunne fungere på banen, men Elverum var ovenlegen i første omgang og gikk til pause med en stor ledelse, 18-9.

2. omgang skulle fortsette i samme spor, ingenting skulle gå veien. Absolutt ingenting.

Elverum fortsatte kjøret og banket inn scoringer i hytt og pine. Marinko Kurtovic la timeout-kortet på bordet i det 42 minutt. Da hadde ØIF Arendal satt kun 2 mål i 2. omgang mens Elverum hadde satt 5-6.

Marinko Kurtovic ville ha mer direkte spill i angrep og mer press i forsvarsspill.

Noen lyspunkter var Olaf Hoffstad og Eirik Heia Pedersen som satte noen perler, i tillegg var det befriende å se Richard Lindström skyte Emil Kheri (Elverum målvakten) inn i buret.

ØIF Arendal kom mere med i slutten av omgangen med mere direkte spill. Men det kan nok også tenkes at Elverum slapp gasspedalen litt.

Men det ble dessverre et ordentlig stygt sluttresultat for våre gutter. For til slutt så vant hjemmelaget 37-22. Den største seieren Elverum har hatt mot våre gutter.

Bli med i konkurransen! TettPå Håndball har utfordret alle lagene i REMA 1000-ligaene til å utføre en balløvelse. Nå utfordrer de DEG! Kanskje er det akkurat DU som vinner over en Eliteseriespiller! Her kan alle være med! Alle bidrag er med i trekningen av premier.