Foto: Hanne Talnes Heggdal, Trønder-Avisa

Blir det nummer tre på rappen for Randesund på søndag?

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
13. november 2021

Volda – Ålgård i Volda Campus Sparebank 1 Arena kl 13:00

Volda ligger fire poeng unna tabelltoppen, men med en kamp mindre spilt enn serieleder Gjerpen. Sunnmøringene har fremdeles ikke tapt en kamp i årets sesong (men de har tre uavgjorte oppgjør).

Ålgård har tatt halvparten av poengene sine på bortebane, Volda har tatt fem av sine elleve poeng på hjemmebane. Hm, dette kan bli spennende. Spesielt også med tanke på fjorårets oppgjør som endte 23-23.

Forrige runde var Volda en tur til Oslo der de vant komfortabelt over Nordstrand, mens søndagens gjester spilte uavgjort hjemme mot Reistad.

Kampopplevelsen er uten tvil størst i hallen, men du ser den også via Direktesport.no. Billettene finner du i hjemmelagets systemer.

Grane Arendal – Haslum Bærum Damer i Sør Amfi kl 15:00

Dette kan fort bli et tøft oppgjør for hjemmelaget. Ettermiddagens gjester i Sør Amfi ligger og vaker på andre plassen på tabellen. De mangler bare ett poeng på å ta igjen Volda som i skrivende stund er nummer to.

Men for all del, det er tett mellom lagene i begge ender av tabellen, og Grane Arendal trenger «bare» ett par gode kamper så er «over streken» absolutt overkommelig.

Grane Arendal kommer med et særdeles jevnt oppgjør mot Randesund i bagasjen mens Haslum kommer til Arendal med seier over Levanger friskt i minne.

Kampopplevelsen er uten tvil størst i hallen, men du ser den også via Direktesport.no. Billettene finner du i hjemmelagets systemer.

Reistad – Fjellhammer i Reistad Arena kl 15:00

Gjestene kjemper for å komme over nedrykksstreken mens Reistad ligger trygt plassert midt på tabellen. Men, det skiller bare to poeng på plassene seks og ni og i samme slengen, Fjellhammer har en kamp mindre spilt.

Begge lag spilte i forrige runde mot Ålgård. Det igjen betyr at Fjellhammer ikke har spilt kamp siden 31.oktober. Møtene med Ålgård ble til uavgjort for Reistad og tap for Fjellhammer.

Fjorårets oppgjør mellom søndagens to motstandere var det Fjellhammer som gikk seirende ut av.

Siden kampopplevelsen er størst i hallen foreslår vi at du tar turen dit. Og billettene finner du i hjemmelagets systemer. Eller så følger du kampen via handball.no

Charlottenlund SK – Randesund i CSK Varmbo Arena kl 16:00

Charlottenlund ligger en kamp og tre poeng bak tredje plassen på tabellen. Og på siste kvalikplassen. Men de har en kamp mindre spilt enn både Volda og Haslum Bærum, som er de som er nærmest i poengoversikten.

Randesund har to kamper mer spilt og tre poeng mindre. Men kun ett lag bak seg på tabellen. Noe som tydelig viser hvor tett det er i årets 1.divisjon.

Hjemmelaget var en snartur til Skien og besøkte tabell-lederen forrige helg og måtte reise hjem med «uforrettet sak». Randesund slo Grane Arendal med knappest mulig margin samme helgen og fikk med det seier nummer to på rad. Her kan du lese mer om hva Randesunds målvakt Ida Gabrielsen sier om sesongen så langt og om kampen mot Charlottenlund.

Fjorårets oppgjør endte med to måls-seier til Charlottenlund. Hvordan går det denne gangen?  Ta turen i CSK Varmbo Arena eller sjekk innom handball.no

Levanger – Nordstrand i Trønderhallen kl 17:00

Levanger ligger rett over direkte nedrykk mens Nordstrand ligger rett under kvalifiseringsspill. Det er med andre ord en del som står på spill i Trønderhallen denne søndagen. Og seier vil bety styrking av tabellposisjonen uavhengig av hvilket lag som måtte gå vinne.

Levanger var i Nadderudhallen og måtte se Haslum Bærum foran seg gjennom hele kampen før det endte med at de reiset tomhendt hjem.

Nordstrand hadde Volda på besøk og fikk om ikke akkurat juling så i alle fall nesten.

Fjorårets oppgjør i Trønderhallen var det Nordstrand som gikk seirende ut av. Gjentar de bedriften søndag ettermiddag? Kjøp billetter i hjemmelagets systemer og ta turen til Trønderhallen for å se hvordan det går. Går ikke det, så ser du kampen via Direktesport.no