Foto: Aalborg Håndball

Barthold og Aalborg ble mestere i Danmark

Tekst: Kirsten Birkeland/NHF
17. juni 2021

Tre nordmenn var i aksjon i sluttspillfinalene i Danmark som ble avgjort etter tre spilte kamper. Den første kampen vant Aalborg, mens den andre ble vunnet av Bjerringbro-Silkeborg med Aksel Horgen og August Baskår Pedersen på laget.

I onsdagens kamp åpnet Aalborg best og kunne ta pause med femmålsledelse. Etter hvilen scoret de fire på rappen, men BSV-gutta kom sterkere tilbake uten å klare å hente inn hele forspranget. Kampen endte 32-26 til de rødkledde, og Sebastian Barthold noterte seg for seks scoringer, se kampfakta

Sebastian Barthold scoret seks mål da Aalborg ble sluttspillmester i Danmark.
Foto: Bo Amstrup/NTB/NHF

Det har blitt travle dager for den tidligere Haslum-spilleren, som i helgen også spilte Final4 i Champions League der det ble en flott sølvmedalje for danskene.- Å vinne sluttspillet var ekstremt deilig etter en noe hard, men innholdsrik helg. Vi er både stolte og lettet over kunne prestere så godt i så mange turneringer. Nå venter det to kamper om det siste trofeet, forteller han. Lørdag 19. og søndag 20. juni avsluttes sesongen i Danmark med den danske cupen, Santander Final4. Da møtes Bjarte Myrhol og Eivind Tangens Skjern og Mors-Thy med Sander Andreassen Øverjordet og Erik Thorstensen Toft på laget i den første semifinalen. I den andre semifinalen spiller Aalborg mot GOG der vi finner Stig Tore Moen Nilsen som den norske representanten.

Kampene ser du slik:

Lørdag 19. juni

Kl. 13.30 Mors-Thy Håndbold – Skjern Håndbold
Kl. 16.00 GOG – Aalborg
TV 2 Sport 1 og TV 2 Play

Søndag 20. juni
Kl. 16.00 Finale
TV 2 Sport 1 og TV 2 Play

ANNONSE:

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er plnlegging-og-matglede-1-1024x160.png