Viktige kamper for flere av elitelagene

Oversikt over søndagskampene

Søndag er for mange assosiert med håndball, og i dag er intet unntak. Allerede klokken 15:00 møter Drammen et av verdens beste lag, Kiel, i EHF-cupen og Kristian Kjelling har stort forventninger til lagets innsats og tæl!

Det spilles 3 kamper i Eliteserien. Der Skrim-Kongsberg og Tertnes har siste kamp før mesterskaps-pause. Skrim hadde et knepent tap mot Byåsen forrige runde, mens Tertnes vant stort mot Larvik tidligere i uka. Kolstad er på plass i Horten for å møte Falk, og Runar møter Haslum på hjemmebane.

ØIF Arendal spiller europacup, hjemme i Sør Amfi. Etter cup-exiten mot Halden, og serietapet mot Drammen, kampen som begge ble avgjort i de siste sekundene, trenger laget en positiv opplevelse. Nå skal de se fremover og være offensive, sier Kenny Ekman

Storhamar spilte en god kamp mot Erd i Ungarn forrige helg. Kampen endte 29-28 til hjemmelaget. Dermed må Storhamar vinne med to mål i kveld.

Aldri før har Elverum hatt så mange poeng før de skal inn i de tre siste kampene i årets Champions League. Dinamo Bucuresti kommer på besøk også denne sesongen. Forrige gang lagene møttes i Terningen Arena vant Elverum hele 40-32. Denne gangen møter de svarte og hvite et helt annet lag. Rumenerne har omtrent byttet ut hele laget.

 

Kampene:

15:00 THW Kiel – Drammen (kampen streames her)

17:00 Skrim-Kongsberg – Tertnes (www.handballtv.com)

18:00 Falk Horten – Kolstad (www.handballtv.com)

18:00 Runar – Haslum (www.handballtv.com)

18:00 ØIF Arendal – Göztepe SK (sendes på www.handballtv.com)

18:00 Storhamar – ÉRD HC

18:00 Elverum – Dinamo Bucuresti (vises på Viasat 4/Viaplay)