• Hilde Egset, Inga Presker, Martine Hovden, Aleksandra Zimny og Andrea Næss.

Vi takker disse stjernene for innsatsen i Storhamar. Se hvilke planer de har nå!

Noen kommer og noen går. Slik er toppidrettslivet. Storhamar Håndball Elite vil rette en stor takk til spillerne som ikke skal være med videre den kommende sesongen.

Skrevet av Tore Svensrud/Storhamar

Her forteller spillerne, som ikke skal være med videre, om tiden i Storhamar og hvilke planer de har nå. Tre av dem legger håndballen på hylla, mens to andre har fått nye klubber.

 

Martine Hovden, playmaker

Etter fem år er min tid over i Storhamar. Jeg hatt fine og utfordrende år. Jeg har lært mye om meg selv som idrettsutøver og som person. Jeg har møtt en del mennesker på vegen som har gjort inntrykk,og som har fått meg til å vokse. Tiden har uten tvil vært preget av mye skader, men dette er et avsluttet kapittel for min del og det er noe jeg ikke vil bruke energi på. Jeg vil se tilbake og huske det som engang var drivkraften: samhold, glede, adrenalin, konkurranse og viljen til å være best.

Det er en omstillingsprosess å gi seg med toppidrettslivet. Tempoet i hverdagen roer seg betraktelig og min plan nå er å nyte det å ikke ha en plan. Muligheten til å gjøre hva jeg vil, når jeg vil. Jeg bor fortsatt på Hamar og jeg kommer til å jobbe fulltid.  (Utdannet barnevernspedagog)

Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke alle jeg har møtt på min veg. Jeg ønsker jentene, trenere og styret lykke til videre i satsningen og håper de når målene de setter seg. Vi sees i hallen.

Andrea Næss, høyre kant

Min tid i Storhamar vil bli husket som et verdig punktum på en innholdsrik og eventyrlig håndballreise. Folket rundt Mjøsa er samlende, engasjerte, rause og støttende.

Jeg kom i fjor sommer med et ønske om å gå all in og komme tilbake etter et langt skadeavbrekk. Derfor var jeg veldig spent på Senstass oppkjøringsregime og om kroppen tålte belastningen. Dette ble en stor opptur og jeg gikk sulten inn i sesongen med et nesten problemfritt kne og et etterlengtet grunnlag. I sesongens siste del og før sluttspillshowet satte i gang kom dessverre nedturen for min del. På en trening i midten av mars sa det stopp. Herfra og ut måtte jeg følge lagvenninnene fra sidelinjen og prøve å akseptere den harde fakta om at håndballparketten rett og slett ikke er arenaen for meg. Jeg takker kneet for lang og tro tjeneste, og jeg takker Storhamar for mestringsfølelse, ambisjoner, idrettsglede og venner for livet!

Det hadde vært kult å være med dere ut i Europa og på jakten etter enda gjevere titler. Nå går ferden til Trondheim. Det skal bli godt å komme hjem etter nesten 10 år på farten i inn- og utland. Jeg skal bruke mer tid på jobb (fyisoterapaut) og etablere firmaet mitt i Trondheim, og prioritere samboer, familie og venner. Samtidig driver jeg forhåpentligvis med min siste opptrening slik at jeg blir frisk nok til å kunne være med på nesten hva jeg vil,- det er målet! Jeg takker vemodig av- så håper jeg og tror at tiden etter håndballlivet blir ganske så bra.

Hilde Egset, bakspiller

Jeg har hatt to fine år i Storhamar. Jeg kom fra første divisjon, så de t  få prøve meg i eliteserien var stort. Jeg har hatt to lærerike og morsomme år, både på og utenfor håndballen. Jeg kommer til å savne jentene og miljøet rundt Storhamar. Jeg setter stor pris på de frivillige for den jobben de gjør og for at jeg fikk være «spilleren deres».

Mine planer videre: Jeg skal først ta en velfortjent sommerferie. Jeg og kjæresten skal på interrail rundt om i Europa før flyttelaset går videre til Oslo, der ny leilighet og jobb (lærer) venter. Jeg ser frem til et nytt kapittel i livet og takker for meg i Storhamar.

Inga Presker, målvakt

Jeg er glad jeg fikk muligheten til å spille håndball med så gode jenter. Storhamar har gitt meg nye vennskap i laget, men også utenfor laget. Det var en god sesong der jeg lærte mye.

Mine planer videre er en lang sommerferie! Så skal jeg tilbake til Grane Arendal. Det blir bra. Det var mitt ønske, og jeg har lyst til å hjelpe dem videre.

Aleksandra Zimny, bakspiller

Jeg har hatt et veldig godt år i Storhamar. Jentene har vært fantastisk. Treningene har vært veldig bra og kampene har vært morsomme. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk sjansen.

Jeg er også veldig glad for at jeg skal fortsette å spille i Norge, Mitt neste stopp blir Volda.

 

Alle har fått en plass i det store gule og blå hjertet. Vi ønsker dem lykke til videre!