Verdensstjerner til Nadderud Arena og Haslum 25. august 2018

Pressemelding fra Haslum

Haslum Håndballklubb kan i dag offentliggjøre at verdensstjernene til THW Kiel, Bundesliga-mester 20 ganger og Champions League- og EHF Cup-vinner tre ganger, kommer til Nadderud Arena helgen 24.-26. august 2018.

Formålet med besøket er treningskampen mellom eliteserielaget Haslum Håndballklubb og THW Kiel lørdag 25. august kl. 19:00 i Nadderud Arena.

– Dette er stort for Haslum og bærumshåndballen. Det er svært sjeldent at stjerner av denne typen kommer til Norge, og vi gleder oss enormt, slår Haslum-assistent Erlend Mamelund fast. Han har en fortid som spiller i THW Kiel, da han ble lånt ut til laget i 2015/16-sesongen fra Haslum.

– Når det åpnet seg en luke for å få inn en treningskamp mot Haslum i vårt tette program, valgte vi å ta en hel helg i Oslo. Vi vet vi har mange fans i Norge, og Skandinavia spesielt, og det er godt å kunne gi noe tilbake til alle som følger oss, sier Viktor Szilagyi, sportsdirektør i THW Kiel. Han lover også at det er tyskernes største stjerner som stiller på parketten når kampen blåses i gang lørdag 25. august kl. 19:00.


Eirik Oskarsen i Haslum Håndballklubb forteller at billettene til kampen slippes allerede i kveld, 17. juli, kl. 19:00 på www.haslumhk.no.

– Vi ønsker at så mange som mulig skal få oppleve disse stjernene, og billettprisene er derfor satt deretter. Vi kommer til å tilby breddeklubber lagsbilletter til en ennå rimeligere pris. Vi ønsker å skape en best mulig ramme for alle parter, og samtidig bidra til at folk får seg en skikkelig god opplevelse med noen av verdens største håndballstjerner, sier Oskarsen.

 

Med vennlig hilsen

Haslum Håndballklubb

 

Foto: Haslum Media

 

Mer info på Haslum sin hejmmeside