Valg av kvartfinaler i sluttspillet

Direkte på TV2 sport 2 etter gullkampen

Det skal foretas valg av kvartfinale-lag til sluttspillet, og dette gjøres direkte på TV2 Sport 2/Sumo etter gullkampen.

Plassering 1-4 på tabellen vil gi hjemmebanefordel i sluttspillet, mens plass 5-8 vil bli valgt av de 4 over. Hvilke lag som havner på de nevnte plassene vil ikke bli avklart før etter kveldens kamper, annet enn at Drammen har fått 3.plassen.

Det vil først være feiring av gull og premiesermoni i Terningen Arena, deretter vil Harald Bredeli lede valget. Da skal vinner av Eliteserien (Elverum/Appelgren eller ØIF Arendal/Marinco) velge først. Så velger sølvvinner. Deretter velger Drammen, og Lag nr 4 i Eliteserien vil få det laget som til da ikke er valgt.

 

Slik spilles kvartfinalene:

I kvartfinalene spilles det best av 3 kamper. Best plasserte lag fra Eliteserien har hjemmekamp i kamp 1 og eventuelt kamp 3. Det skal kåres en vinner i samtlige kamper. Dersom det etter opprinnelig spilletid står uavgjort spilles ekstraomganger og eventuelt 7m-kast etter bestemmelsene i § 10 i Kamp og Konkurransereglementet. Vinner sammenlagt er det laget som har vunnet 2 kamper.