Uavgjort i toppdrama

Drammen vant slitekamp mot Kolstad

 

Bodø – ØIF Arendal: 23-27

Bodø hang godt med i den avgjørende kampen, hvor tap ville gjøre nedrykket til et faktum. Det finnes nå ingen mulighet for Bodø å redde seg denne sesongen, og de må ned til 1.divisjon. De ga seg riktig nok ikke uten en kamp, og ga ØIF Arendal god motstand da lagene møttes. Bortelaget klarte aldri å gå fra med en solid ledelse, men hadde nok margin til å ta seieren i land.

 

Kolstad – Drammen: 26-28

Drammen kunne ta sin 5. strake seier i dette toppoppgjøret, og hentet inn 2 viktige poeng i medaljekampen. Med en kamp mer spilt enn ØIF Arendal ligger de nå på 2.plass. Det ble en slitekamp i Trondheim, hvor Kolstad klarte å heve seg fra hva de har vist de siste kampene, men det holdt ikke for å slå et Drammenslag i god vind. Toppscorer Aksel Horgen måtte gå av banen med smerter i skulderen tidlig i kampen, og kom ikke på banen igjen.

 

Halden – Falk Horten: 34-23

Denne kampen var viktig for begge lag da Halden trengte poeng for å jobbe seg opp for å få plass i sluttspillet, mens Falk Horten trengte poeng for å unngå nedrykk. Dessverre for bortelaget klarte de bare henge med Halden en periode i første omgang, og etter dette kunne haldenserne ta en solid ledelse. Trener Jan Thomas kunne etterhvert sette på flere spillere for hjemmelaget og vinner solid.

 

Larvik – Storhamar: 28-28

Storhamar ledet an, og lå stadig 3 mål foran i første omgang, Larvik klarte derimot å hente opp en 3 måls ledelse, og kunne gå til pause med 14-14. Andre omgang er det Larvik som kickstarter, og det tar en ti minutters tid før lagene er ajour og jevne igjen. Med 10 minutter igjen å spille går Storhamar foran med 2 mål (25-27), men dette blir fort jevnt igjen, og med 15 sekunder igjen av kampen tar Storhamar timeout på stillingen 28-28, men slik ender også kampen.