Tre kamper i Eliteserien søndag 15.oktober

To kamper i Eliteserien menn og en i kvinnenes Eliteserie

Skrevet av NTH

Fredrikstad – Molde, Kongsten idrettshall – søndag 15.oktober kl. 1600

Fredrikstad tar i mot Molde til kamp i Kongsten idrettshall og kjører i gang 6.runde i Eliteserien for kvinner. Molde har Anniken Obaidli ute med langvarig skade, og har hittil to seier, en uavgjort og et tap i serien. Molde tapte knepent mot Storhamar sist søndag, og ligger på 7.plass på tabellen. Det er skadede Obaidli som er lagets toppscorer så langt, etterfulgt av Natasa Jankovic som har 19 mål totalt. Fredrikstad har overrasket så langt i sesongen og innehar medaljeplass på tabellen. Østfoldingene har vunnet fire kamper og tapt en. Ida Marie Wernersen viktig for Fredrikstad med 33 mål så langt i serien og leder toppscorerlisten hos hjemmelaget. Wernersen ligger på 5.plass på Eliteseriens toppscorerliste.

Les om Fredrikstads seier mot Stabæk
Kjell Inge Røkke gir 15 millioner til Molde

Kan du ikke ta turen til Kongstenhallen, se kampen på HandballTV.com her!

 

Sandnes – Drammen, Sandneshallen – søndag 15.oktober kl. 1600

Hjemmelaget Sandnes har nå vunnet de to siste kampene mot henholdsvis Nøtterøy og Bodø og ligger på 8.plass på tabellen. Det er kun tre poeng opp til medaljeplass og rogalendingene ønsker nok å komme seg vekk fra bunnstriden. Andre Ellertsen er toppscorer hos vertene så langt i serien med 29 mål totalt. Gjestene Drammen har vunnet sine første fire kamper og ligger på 2.plass på tabellen. Drammenserne er nok sugne på å vippe Elverum vekk fra tabelltoppen etter søndagens kamp. Gøran Sørheim toppscorer for Drammen, han også med 25 mål totalt.

Sandnes’ trener Dalibors tanker før kampen mot Drammen 
Drammens Olafsson med i det islandske landslaget

Se kampen live i Sandneshallen eller få med deg kampen på HandballTV.com!

 

Falk Horten – Halden, Holtanhallen – søndag 15.oktober kl. 1800

Hjemmelaget ligger på 7.plass før de spiller sin 5.kamp i årets Eliteserie mot Halden. Vestfoldingene har to seire og to tap så langt. Seirene har kommet mot Haslum og Nøtterøy. Gjestene fra Halden ligger på 5.plass med ett poeng mer enn Falk Horten. Østfoldingene er de eneste så langt som har tatt poeng mot Elverum. Seirene har kommet mot Haslum og Kolstad. Stefan Ilic toppscorer for Falk Horten med 35 mål totalt, mens Victor Skillhammar har scoret flest mål av Haldens spillere med 31 totalt. De er henholdsvis nr. 2 og 3 på Eliteseriens toppscorerliste så langt i sesongen med en kamp mindre spilt.

Kalle Björkman mener Falk Horten kan bli et nytt Elverum
Jan Thomas Lauritzens tanker før kampen mot Falk Horten

Holtanhallen er stedet hvis du vil få med deg kampen, eller se kampen på HandballTV.com hvis du ikke kan se kampen live.