Tøff duell i Aquarama blant onsdagens fem kvinnekamper

Ti av lagene i GRUNDIGligaen for kvinner går inn i sin andre kamp for sesongen. En av de spennende duellene er Vipers vertskap for.

Skrevet av Kjell Roger Skauen

Vipers åpnet med et sterkt poeng mot Byåsen i den dramatiske 30-30 kampen. Artikkelbildet viser Vipers-jentene i et forsvar i Nidarøhallen.

Entusiasmen rundt laget er større enn på lenge, og Gunnar Pettersen som ny trener betyr mye for sørlendingene.

Nå venter duellen med et Tertnes-lag som imponerte med en knapp seier mot Storhamar. Vi har sagt det før; det Toe Johannessens tropp mangler i bredden, tar han igjen i kvaliteten.

Marie Davidsen, Stine Skogrand og resten av blåtrøyene kommer til Aquarama for å gi Sakura Hauge og Jessy Kramer kamp om poengene, kort sagt.

Men spenning er det også andre steder i GRUNDIGligaen for kvinner.

Oppsal vant enkelt mot Skrim men hadde mye å gå på i serieåpningen, i følge trener Arne Senstad. Dagens motstander heter Stabæk, som vant knepent i åpningskampen mot Nordstrand. Heller ikke her kan Vigdis Holmeset sine elever forvente at det blir gitt ved dørene.

Nordstrand mener seg snytt for poeng mot Stabæk, og går trolig til verket med en ekstra iver i så måte i dag. Byåsen kjempset som besatt mot Vipers, og kapret til slutt et poeng. Dette oppgjøret har kanskje ikke en så stor forhåndsfavoritt som man «normalt» ville ment?

Storhamar vendte hjem fra Bergen uten poeng. Det var så vidt det holdt for Tertnes i sluttminuttene, men samtidig maktet de gule fra Hedmark likevel aldri å komme helt på siden. Glassverket ble derimot parkert av Larvik, og går til denne med ekstra lyst til å vise seg frem enda bedre enn statistrollene mot Larvik gav muligheter til.

Fredrikstad fikk en nesestyver mot Østfold-rival Halden i premieren. Skrim Kongsberg måtte innse at Oppsal ble hakket for sterke. Kanskje står disse to lagene bedre til hverandre?

Det fulle og hele kampoppsettet for kvinnenes GRUNDIGliga onsdag 10.september ser slik ut, alle kamper kl 1900:

Vipers Kristiansand – Tertnes i Aquarama
Oppsal – Stabæk i Oppsal Arena
Nordstrand – Byåsen i Bjørnholthallen
Storhamar – Glassverket i Prestrudhallen
Fredrikstad – Skrim Kongsberg i Kongstenhallen

Vi ønsker god fornøyelse!

(NTH Web.red)