To kamper i Eliteserien menn

Bodø – Halden og Drammen – ØIF Arendal

Skrevet av NTH

Bodø – Halden, Bodø Spektrum kl. 1800

 

Bodø tar i mot et Haldenlag som ligger på bronseplass i serien etter sju runder. Onsdag skyter Bodø og Halden i gang runde 8 i Bodø Spektrum.
Bodø på kvalikplass i serien med to seire og fem tap så langt, Halden har fem seire, et tap og eneste lag som har tatt poeng mot Elverum så langt i serien med uavgjort.

 

Djordje Djekic toppscorer for Bodø så langt med 41 mål totalt, Victor Skillhammar har scoret flest for Halden 46 mål totalt.
Forrige sesong så tapte Halden hjemme mot Bodø med 25 – 29. Hjemme i Bodø tapte nordlendingene 34 – 36 for østfoldingene.

 

Topplaget Halden – vi har styrket selvtillit

 

Kan du ikke se kampen i Bodø Spektrum kan du se kampen her på HandballTV.com!

 

Drammen – ØIF Arendal, Drammenshallen kl. 2030

 

Toppkamp i Drammenshallen da Drammen på 4.plass tar i mot ØIF Arendal som gikk forbi drammenserne på tabellen etter forrige runde.
Drammen tapte noe overraskende mot Kolstad og har to tap i serien så langt og fem seire. ØIF Arendal ett poeng mer, med fem seire, en uavgjort og ett tap. Gøran Sørheim mestscorende for Drammen med 47 mål totalt, mens Sondre Paulsen har scoret mest for ØIF Arendal med 52 mål totalt.

 

Lagene møttes to ganger i serien forrige sesong, hvor ØIF Arendal vant hjemme med 31 -22, og Drammen tapte hjemme med 19 – 27.

 

DHK – Arendal onsdag 2030

Kan du ikke se kampen i Drammenshallen sendes kampen på TV2 Sportskanalen og TV2 Sumo med sendestart kl. 2015!