• Foto: John Vint

Tertnes-seier mot Storhamar

Birgitte Karlsen-Hagen og Tertnes leverte solide varer mot Storhamar i onsdagens serierunde.

Skrevet av Kjell Roger Skauen

Oppgjøret i Haukelandshallen endte 30-24.

Poengene gjør at Tertnes nå har fem poengs luke til 9.plassen, og dermed ser ut til å være på god vei mot trygg sluttspillplass når fire og seks poeng gjenstår å spille om for de ulike lagene.

I medaljestriden holder Byåsen liv i håpet om edelt metall. 35-28 seieren mot Gjerpen betyr at det fortsatt bare er to poeng opp til 3.plass for trønderne. Ja faktisk var Sola nær ved å gi Byåsen drahjelp, men Glassverket på foreløpig bronseplass vant knepent 28-27.

Vipers holder stand på sølvplass etter 38-24 seier borte mot Rælingen onsdag kveld. I den siste av dagens fem kamper i GRUNDIGligaen kvinner vant Oppsal 32-27 borte mot Stabæk.

Seieren gjør at Oppsal er oppe på sluttspillplass med 11 poeng foran Gjerpens 10 poeng på 9.plassen. Både Oppsal og Gjerpen har imidlertid seks poeng igjen å spille om, og ingenting er avgjort.

Stabæk (5 poeng / 10.plass) og Rælingen (2 poeng / 11.plass) kjemper fortsatt en desperat kampen for å unngå direkte nedrykk. Stabæk har fem poeng opp til sikker plass når seks poeng ligger igjen i potten, så i realiteten handler de siste kampene kun om å holde Rælingen bak seg.

Det går mot en spennende innspurt i GRUNDIGligaen kvinner!

GRUNDIGligaen kvinner i kveld:

Glassverket – Sola 28-27
Tertnes – Storhamar 30-24
Stabæk – Oppsal 27-32
Gjerpen – Byåsen 28-35
Rælingen – Vipers 24-38

Hvem var favoritten på banen i dag? Du stemmer innen kl 1800 torsdag!