• Fra fjorårets Avkast. Foto: Svein André Svendsen/NHF

Terminlisten for neste sesong er klar

Sesongstart for damene er 29.august mens herrene starter opp 04.september

Datoene for neste sesongs totalt 44 eliteseriekamper er nå klare.

Kvinnene

Fjorårets nr. en og to, Vipers Kristiansand og Storhamar møtes til sesongens første topp-oppgjør i Boligpartner Arena 27.oktober. Men før de kommer så langt så har de to lagene opptil flere kamper på relativt kort tid i starten av sesongen.

For Storhamar sin del starter det med Follo hjemme den 29.august, deretter tar de imot Sola den 01.september for så å møte Fredrikstad borte den 04.september.

Vipers har like mange kamper på noen få dager mer, først tar de imot Gjerpen den 29.august, Oppsal kommer på besøk 01.september før de reiser og møter Follo 07.september.

En av sesongens to nykommere, Follo, har som sagt fått en tøff motstander i sin første bortekamp, nemlig borte mot Storhamar. Første hjemmekamp blir mot nok en tøff motstander, Vipers Kristiansand som kommer nemlig på besøk 07.september.

Mens den andre nyopprykkede klubben, Aker, tar imot Molde på hjemmebane. i sin første eliteseriekamp.

Deretter går det slag i slag gjennom hele sesongen før den avsluttes med «full runde» 11.mars 2020 kl 18:00

Eliteserien kvinner 2019/2020

Herrene

På herresiden starter sesongen 04.september.

Forrige sesongs to topplag, ØIF Arendal og Elverum møtes første gang i Sør Amfi 27.november. Det oppgjøret blir nok like spennende de har vært denne sesongen.

Nykommer Follo starter borte mot Kolstad 04.september og får sin første hjemmekamp mot  Bækkelaget bare fire dager senere.

Eliteseriens andre nykommer St. Hallvard starter med å ta imot Kolstad hjemme 08.september mens de debuterer borte mot Nærbø en god uke senere.

Herrene avslutter sin sesong 15.mars kl 18:00

Eliteserien herrer 2019/2020

Ellers….

Nytt av året er at en klubb har eliteserie lag både på herre- og damesiden. Nykommer Follo ble på herresiden nr 2 i fjorårets 1.divisjon og sikret med det direkte opprykk.  For damene ble det en noe uavklart (og sikkert litt spent?) situasjon mens de ventet på avklaring rundt hvorvidt Larvik ble i eliteserien eller ikke. Men 28 mai kom beskjeden om at Follo HK Damer var klare for eliteseriespill.

Vi ser frem til mange spennende oppgjør sesongen 2019/2020. Og du, følg med på når de enkelte lagene legger ut sine sesongkort for salg