Tar Oppsal sin fjerde strake? Oppsal - Tertnes blant godbitene

GRUNDIGligaen kvinner har full runde onsdag 24.september. For Anne Kjersti Suvdal og Oppsal har de tre første kampene gitt full pott.

Skrevet av Kjell Roger Skauen

Nå venter muligheten for å bryte en ny barriere.

Oppsal har de siste par sesongene levert flere gode kamper mot Tertnes, men det har aldri holdt helt inn til seier. På onsdag kommer en ny anledning, og forutsetningene for å ta skalpen til bergenslaget har neppe vært bedre.

Årets Oppsallag har betydelig mer tyngde og flere strenger å spille på enn foregående sesonger.  Onsdagens motstander har vunnet bronsemedaljer de to siste sesongene, og ligger også i øyeblikket på 3.plass, på plassen bak Oppsal.

Bergenslaget har mistet noen spillere siden fjorårssesongen. Likevel er det en medaljekandidat som legger turen til Oppsal Arena. Anført av landslagsaktuelle Stine Skogrand vil gjestene ha som mål å ta med seg poengene hjem til vestlandet, skriver Oppsal på sin egen nettside.

Tertnes har 4 poeng fra seiere mot Storhamar og Nordstrand, mens de tapte knepent for Vipers. Sannsynligheten er stor for at det vil bli jevnt også i Oppsal Arena, i en kamp mellom to lag som begge har et mål om en plassering høyt oppe på tabellen.

Oppsal – Tertnes er imidlertid bare en av seks meget spennende dueller onsdag kveld.

Blant annet skal Larvik ut i en tøff bortekamp mot Storhamar. Vi husker alle uavgjortkampen i Prestrudhallen hvor Larvik nær sagt jublet som om kampen var vunnet. For gultrøyene hadde vestfoldingenes stjernegalleri mer enn i knestående.

Den komplette menyen i GRUNDIGligaens 4.runde onsdag 24.september ser slik ut:

1800: Skrim Kongsberg – Byåsen i Kongsberghallen
1800: Oppsal – Tertnes i Oppsal Arena
1900: Nordstrand – Glassverket i Bjørnholthallen
1900: Vipers Kristiansand – HK Halden i Aquarama
1900: Storhamar – Larvik i Prestrudhallen
1900: Fredrikstad – Stabæk i Kongstenhallen

(NTH Web.red)