Straks søndag og nye kamper

Kort om søndagens runde

FyllingenBergen – Halden

Endelig er FyllingenBergen tilbake i Framohallen etter brannen i sommer. Hjemmelaget tar imot Halden, som ligger på plassen bak på tabellen. FyllingenBergen startet sesongen med en uavgjort og deretter tre strake seirer. Men etter seieren over Nærbø i Fana Arena 23.september har det blitt tre strake tap for bergenserne. Er det tid for å reise seg i søndagens kamp mot Halden Topphåndball?

Fredrikstad – Fana

De unge Fana jentene tar turen over fjellet og møter Fredrikstad søndag ettermiddag.  De nederlagsdømte bergenserne har så langt overrasket og plukket 5 poeng på 5 kamper, og ligger på en 7.plass på tabellen. Fredrikstad ligger foreløpig under streken med kun to poeng så langt. Hjemmelaget er klare for semifinalen i cupen, er de klare til å plukke begge poengene i kveld?

Falk Horten – Bodø

Et lag på kvalikplass og et lag under streken så langt i sesongen. To lag som begge vil, og bør, vinne denne kampen. Bodø står så langt uten poeng og er på jakt etter sesongens første seier. Falk Horten slo FyllingenBergen på bortebane, vil det bli sesongens første hjemmeseier på søndag?

ØIF Arendal – Kolstad                                                                            

Rundens «topp-kamp» mellom nr 2 og 3 på tabellen, ØIF Arendal. Hjemmelaget tar imot laget som ligger på plassen bak på tabellen, dette blir «toppen mot nr 2». Før søndagens kamp er de kun ett poeng som skiller de to lagene.

Gjerpen – Oppsal

To av seks kamper søndag kveld er damekamper. Gjerpen nederst på tabellen tar imot Oppsal som ligger på en fin femte plass med 6 poeng på like mange kamper. Gjerpen er på poengjakt og klare til «å gå i krigen» for å hindre at Oppsal tar med poengene hjem. Hvordan vil det gå?

Runar – Bækkelaget

Runar på 9 plass tar imot Bekkelaget som ligger på 8 plass. Her ligger alt til rette for en heller jevn kamp. Hvem trekker det lengste strået i kveld?

Her finner du hvor du finner søndagens kamper