Storseier for Bodø

Oversikt over helgens kamper

 

Elverum – Falk Horten: 27-15

Det var en jevn start som de 1257 tilskuerne i Terningen Arena ble vitne til. Magnus Fredriksen tidligere lagkamerater innledet kampen godt, og foran gikk kapteinen Marius Kleiven for gjestene. Lagene fulgte hverandre tett, men Falk et lite hestehode foran de første 10 minuttene. Falk ledet stort sett med 1 og 2 mål de første 15 minuttene av kampen, men Elverum hadde mye å revansjere etter det begredelige tapet mot Nærbø i forrige seriekamp.

 

Drammen – Runar: 31-41

Drammen kunne gått opp til en andre plass på tabellen med en seier mot Runar, men røk heller på ett ti måls tap. Dermed er Drammen fortsatt nummer fire. Runar har på sin side fem lag bak seg på tabellen. DHK slet bakover og Runar kunne derfor ta størst initiativ i kampen, og fortsette i den retningen.

 

Bodø – Haslum: 30-21

Bodø tok sesongens andre 2-poenger, og Haslum som fikk en etterlengtet opptur da Halden ble slått på bortebane onsdag – og sin første seier på en måned, havnet fort ned på parketten igjen. Bortelaget fikk en dårlig start på kampen, og etter noen få minutter kunne Bodø, ikke bare ta ledelsen, men også jobbe den større og større. Det ble ikke noe bedre i andre omgang, og Bodø kunne holde ledelsen med en god margin ut kampen.

 

FyllingenBergen – ØIF Arendal: 28-24

Hjemmelaget fikk en kjempe start på kampen. Selv om spillere som Mario Matic og Inge Aas Eriksen var henvist til benken fra start, kjørte Fyllingen rett over gjestene fra Agder. Det skulle ta nesten syv minutter før Arendal fikk et skudd på mål, og da hadde Fyllingen allerede scoret fem ganger. De fem siste minuttene før pause var noe rotete fra de gule og blå, og Arendal fikk kuttet hjemmelagets ledelse ned til seks mål før pausesignalet lød. Likevel ble forskjellen på lagene for stor, og FyllingenBergen kunne se seg fornøyd med å vinne over serielederen. Det ble som ØIF Arendal fryktet; hardt i Framohallen.