• Arkivfoto: Stian Bye Høgsveen

Storhamar tok poengene

Oppsal varierte for mye i søndagens kamp i Oppsal Arena.

Skrevet av Kjell Roger Skauen

ppsal gikk respektløst til verks i Oppsal Arena, og dominerte de første minuttene av matchen. Kampens tre første mål var alle signert hjemmelaget. Deretter jevnet det hele seg ut, og etter 20 minutters spill viste tavla 9-10. Avslutningen av omgangen var svak av Oppsal, med tekniske feil i bøtter og spann. Dette dro Storhamar selvsagt nytte av, og gjestene stormet fram til ledelse 10-19 ved pause.

Selv med et såpass håpløst utgangspunkt sto hjemmelaget likevel godt på etter hvilen. Offensivt klarte jentene seg bra, men det ble for mange innslupne baller til at det var mulig å utfordre Storhamar denne gang. Hamarlaget kunne derfor ganske komfortabelt surfe inn en åttemålsseier 26-34.

Marte Røkke ble kåret til beste spiller på Oppsal, mens på Storhamar falt juryens valg på Kamilla Stormoen. Sistnevnte var banens gigant med hele 15 scoringer.

Hvem var DIN favoritt i kveld? Du stemmer på www.publikumsfavoritten.no innen mandag kveld!

Med kveldens resultat forblir Oppsal på niendeplassen på tabellen med ni poeng. Det er ett poeng mindre enn Gjerpen på plassen over, mens det er fire poeng ned til Stabæk som befinner seg på kvalifiseringsplassen.

Etter at Oppsal nå kan se tilbake på flere kamper mot lag som ligger høyere plassert på tabellen, venter nå motstandere som befinner seg på nedre halvdel. De kommende tre kamper mot Stabæk (b), Gjerpen (h) og Rælingen (b) vil alle være svært viktige med tanke på både å unngå kvalifiseringsplassen, samt å komme opp seg opp i en sluttspillposisjon.

Resultater i GRUNDIGligaen:

Menn:
St Hallvard – Bækkelaget 24-31
ØIF Arendal – Bodø 28-28
Falk Horten – Kolstad 25-24
FyllingenBergen – Lillestrøm 40-24
Halden – Drammen 26-26 (spilt lørdag)

Kvinner:
Sola – Rælingen 30-16
Vipers – Gjerpen 38-21
Oppsal – Storhamar 26-34

(Av Oppsal)