• Foto: Stian Fossum larsen

Storhamar lekte seg

ØIF Arendal tapte igjen

Haslum – FyllingenBergen: 28-28

FyllingenBergen havnet litt bakpå fra start, men kjempet seg til ett poeng mot Haslum. Etter ti jevne minutter kunne hjemmelaget skaffe seg en luke på bergenserne, som de tok med seg til pause, 16-11. FyllingenBergen bruker så omtrent hele andre omgang til å hente opp ledelsen, som ender med poengdeling.

Vipers – Tertnes: 36-31

Vipers ga Tertnes tøff motstand, og straffet motstanderne godt der de gjorde feil. På det meste lå de foran med 8 mål. Ved noen uheldige utvisninger for Tertnes, og noen småfeil, ble det vanskeligere å tette igjen for de rosakledde. Tertnes klarer likevel å hente seg inn litt.

Nærbø – Fold St.Hallvard: 37-28

Nærbø kunne nærmest løpe over Fold, og skapte god håndballstemning for de ca 1200 som møtte opp. Gledelig var det også at det ble sesongens første poeng, og Nærbø takket for det elleville publikummet som hjalp med å heie frem gutta.

Storhamar – Aker: 40-20

Storhamar fikk sin 4. strake seier, og selv om Aker har vist seg gode med en seier over Molde og et knepent tap for Byåsen, ble Storhamar et par hakk større. Kaptein Mia Svele mener at det sterke samholdet i laget skal ha mye av æren for Storhamars knallsterke sesongstart.

Bækkelaget – ØIF Arendal: 34-28

ØIF Arendal har fått en helt annen start på sesongen enn ønsket, og går på sitt andre tap. BSK på sin side har reist seg etter et uavgjort mot nyopprykkede Follo, til seier over fjorårets seriemester!