Startvansker med livestreaming fra Slovenia i dag

Flott opphenting av de norske juniorgutta i dagens kamp

Ikke så helt få startvansker med livestreaming i dag. Svaret vi fikk fra EHF var at: «We have some problem with connection. we are trying our best to solve the problem as soon as possible.” Og til pause var alt klart.

I likhet med sendingen fra Slovenia var heller ikke pauseresultatet på Norge sin side. Serbia ledet 18-12 til pause.

De norske guttene hadde publikum på sin side i dag. Taktfaste rop fra tribunene, men det hindret ikke serberne fra å fortsett å score. Tre minutter ut i omgangen stod det 21-12 til Serbia. Like etter fikk Norge sitt første mål for omgangen, redusering til 21-13, som raskt ble til 22-13. Med en herlig underarm fra 9 meter reduserte vi til 22-14.  Så fulgte en norsk utvisning, serbisk straffe, serbisk scoring, norsk teknisk feil, serbisk kontring, og serbisk scoring.  23-14 til norges motstander nr 2 så langt i EM.

Utvisning til Serbia, Norge fullt lag, Norge tok ut målvakt, Norge scorte. Og scorte igjen og reduserte til 23-16. Ny redusering; 23-17, 24-17, 24-18. Det gikk plutselig veldig fort – med teknisk feil hos Serbia, nydelig langpasning fra norges målvakt, redning Serbia, scoring Serbia, raskt angrep og scoring for Norge. Ny scoring Norge og måltavlen viste 25-20 ved halvspilt andre omgang.  Og Serbia tok timeout.

Hallingkast på motspileren er nok ikke lov på håndballbanen, og det ble utvisning til Norge. Og Serbia scorte sitt mål nr 26 og 27. Og var igjen 7 mål foran. En ny teknisk feil fra Serbia, nydelig langpasning fra norges målvakt og vi reduserte til 21-27. Serbia økte til 21-28 før Norge reduserte til 22-28. Ny lekker langpasning fra Robin Paulsen Haug i norges mål og ny redusering, 23-28.  24-28 med 7 minutter igjen av kampen, og pulsen steg i takt med Norge, Norge, Norge fra tribunene. Serbia økte nok en gang, til 24-29 og drøye fem minutter igjen.  Et flott gjennombrudd fra Serbia ble stoppet av en enda flottere redning fra norges målvakt.  Norge tok ut målvakt for å spille 7 mot 6, og plutselig stod det 25-29 på måltavlen. Fire minutter er lang tid i håndball. Men det hjalp ikke på at Norge også i dag fikk utvisning pga feil bytte, og Serbia gikk opp til 30-25 ledelse. Med to minutter igjen reduserte de norske guttene nok en gang, 26-30. Serbia tok time-out, prøvde seg på en tvers-over flyver og gjorde feil.

Et minutt igjen av kampen og det ble harde tak i det serbiske forsvaret, som resulterte i et rødt kort til Serbia og ny redusering til Norge, 27-30. Norge møtte mann mot mann og kampen endte dermed med tre måls tap.

Etter å ha sett kun en omgang, de Norske guttene hevet seg flere hakk mot slutten av kampen.  Og greide nesten å hente inn igjen Serbias-

Nå er det en dags hvile før Israel venter på søndag.