Spennende kvalik Skrim og Oppsal klare for to kamper

Og publikum i Kongsberghallen får gratis inngang.

Skrevet av Kjell Roger Skauen

Når første kvalifiseringskamp mellom Skrim og Oppsal blåses i gang i Kongsberghallen onsdag kl 19.00 gjelder det å være på hugget fra start av for Oppsaljentene. Sesongen sett under ett var det nemlig dårlig uttelling på bortebane som medførte at Oppsal havnet på kvalifiseringsplassen. Av lagets 17 poeng ble hele 13 tatt hjemme i Oppsal Arena. I bortemøtene ble det kun seire mot Sola og Gjøvik, skriver Oppsal selv på egen nettside.

Klubben skriver videre:

I kvalikkampene er det resultatet sammenlagt som til syvende og sist teller, men et godt utgangspunkt i Kongsberghallen vil utvilsomt inngi trygghet og mindre stress før returmøtet i Oppsal Arena på søndag. Da lagene møttes i fjorårets 1.divisjon vant forøvrig Oppsal bortekampen 30-25, mens en spennende kamp i Oppsal Arena endte uavgjort.

Oppsaltrener Djordje Teodorovic disponerer et fulltallig mannskap til onsdagens kamp.
– Vi gleder oss stort til to viktige og spennende kamper, der Skrim på ingen måte skal undervurderes. De er et godt lag, og spillerne vil helt sikkert motiveres ekstra både av å være underdogs og ha et stort publikum i ryggen. Vi håper derfor at også mange av våre tilhengere tar turen til Kongsberg på onsdag. Det betyr mye med støtte fra tribunen, forteller en ganske så optimistisk Oppsaltrener.

Returoppgjøret spilles forøvrig i Oppsal Arena søndag 28.april kl 1900.

(Oppsal)