Søndag starter sluttspillet for herrer

Søndag braker klubbene sammen i de første kvartfinalene i sluttspillet

Blir Elverums seiersrekke brutt?

Elverum har vunnet de seks siste sluttspillene og har målsetning om å ta sluttspillet hjem til Hedmark også i år. Reisen starter søndag 15/4, og det er sju andre klubber som også vil ha et ord med i laget om hvor sluttspillet skal fraktes hen.

Vinner av sluttspillet vil få den høyeste rangerte E-cup plassen til Norge, noe som gjør at det er ekstra attraktivt å ta hjem seieren til slutt.

Halden – Haslum, Remmenhallen kl. 1600

Halden fikk Haslum som motstander etter at Elverum, Drammen og ØIF Arendal hadde valgt motstander. Søndag blir det spennende å se hva slags kamp vi får se mellom disse to lagene. Den første kampen mellom disse lagene endte med 41 – 23 seier til Halden hjemme, mens kamp nummer to endte uavgjort 33 – 33 i Nadderud Arena etter at Haslum hadde ligget under med 8 – 17 til pause. Det er derfor knyttet stor spenning til hvordan denne kampen vil forløpe. Les Elverums forhåndsomtale om Halden og Haslum!

Kjøp billetter eller se kampen her på Handballtv.com!

Litt over 24 timer til det braker løs i Remmenhallen! Her er Solstad sine tanker før morgendagens kvartfinale.

Posted by Halden Topphåndball on Saturday, 14 April 2018

 

La oss skape en ramme en kvartfinale verdig… 5 dager igjen. Haslum – Halden. #AltErMulig

Posted by Haslum HK on Saturday, 14 April 2018

Elverum – Kolstad, Terningen Arena kl. 1800

Seriemesterne får trøndersk besøk til Terningen Arena søndag kveld. Elverum, i kraft av seriemester, valgte motstander først og valget falt på Kolstad. Kolstad med en resultatmessig svakere sesong enn fjoråret, men har hatt en bedre periode etter jul enn før så pilen peker i riktig retning. Elverum gikk gjennom serien med å vinne 19 kamper, en uavgjort og to tap. Elverum vant begge møtene i serien med 28 – 33 borte og 37 – 28 hjemme. Les mer om Elverums forhåndsomtale om Kolstad.

Kjøp billetter eller se kampen her på Handballtv.com!

 

Magnus Fredriksen før Elverum – Kolstad (Kvartfinale 1 – Sluttspillet)

Magnus Fredriksen er klar for sitt første sluttspill, i morgen braker det løs mot Kolstad Håndball. Det er bare å gjøre seg klar for kvartfinale i Terningen Arena!

Posted by Elverum Håndball Herrer on Saturday, 14 April 2018

 

Kolstad-spillerne fikk det som de ville, 2. Kvartfinalen mot seriemester Elverum spilles i Husebyhallen 19. april 18:30Les hele saken her;

Posted by Kolstad Håndball on Monday, 26 March 2018

 

 

ØIF Arendal – FyllingenBergen, Sør Amfi kl. 1900

Posted by ØIF Arendal on Wednesday, 28 March 2018

ØIF Arendal valgte FyllingenBergen som motstander i kvartfinalen, og lagene braker sammen i Sør Amfi søndag kl. 1900! ØIF Arendal med bronse i årets serie, 13 seire, to uavgjort og sju tap. Fyllingen endte på 6.plass med 11 seire, to uavgjort og ni tap. ØIF Arendal vant begge kampene mot bergenserne i serien, med 36 – 27 hjemme og 31 – 35 borte. Les mer om Elverums forhåndsomtaler av ØIF Arendal og FyllingenBergen!

Kjøp billetter her eller se kampen her på Handballtv.com!

ØIF Arendal har hatt et tak på FyllingenBergen i årets sesong! Hvordan tror du det går når ØIF Arendal møter de i Sør Amfi til søndag kl 19:00??🤞🤞 #ØIFArendal #LittBedreHverGangViMøtes

Posted by ØIF Arendal on Thursday, 12 April 2018

 

 

 

Drammen – Bækkelaget, Drammenshallen mandag 16.april  kl. 1900

Mandag spilles den siste av kvartfinalene, mellom sølvvinner fra serien og Bækkelaget som kom på 7.plass. Drammen med en sterk sesong, 15 seire, 1 uavgjort og 6 tap braker sammen med Bækkelaget som endte med 11 seire, to uavgjort og ni tap. Drammen med seier i begge kampene mot Bækkelaget, 27 – 31 borte og 30 – 26 hjemme. Les mer om Elverums forhåndsomtaler av Drammen og Bækkelaget!

Kjøp billetter her eller se kampen her på Handballtv.com!

Hørt noe fra denne karen i det siste? Frode har trua før sluttspillet. Hjelp gutta til seier hjemme på mandag 19:00…

Posted by Drammen Håndballklubb on Wednesday, 11 April 2018

Vi møter Drammen i første runde av sluttspillet 😁 tid for revansje 👊🏻#forzabsk

Posted by BSK Håndball Elite on Thursday, 22 March 2018