Søndag er kampdag

Nye spennende oppgjør i vente

Fredrikstad – Tertnes

I fjorårets møter mellom øst og vest ble alle poengene værende i vest. Tabellmessig inntok de to lagene 5 og 6 plassen i fjorårets sesong. Dagens bortelag ble nr 5, mens Fredrikstad endt opp på 6.plass. Før søndagens kamp i Kongstenhallen står Fredrikstad med tre tap, mens Tertnes har full pott på sine tre kamper.

Byåsen Elite – Fana

Sist de to lagene møttes var i 4.runde kampen i NM i 2016/2017 sesongen. Den gang endte det med storseier til elitelaget Byåsen over 1.divisjonslaget Fana. Nå er begge lagene i eliteserien og møtes for første gang i samme serie. Byåsen har så langt i sesongen 2 tap og en uavgjort kamp mens Fana står bokført med to knepne tap i sin første sesong som eliteserielag.

Gjerpen – Rælingen

Gjerpen tar imot ny-opprykkede Rælingen i Notoddenhallen kl 18:00 søndag kveld. Gjerpen står uten seirer mens Rælingen har to tap og to uavgjorte kamper så langt i serien. Sist de to lagene spilte sammen på øverste nivå var sesongen 2016/2017. Den gang endte begge kampene med seier til Gjerpen.

Molde – Oppsal

Bortelaget har innkassert 4 poeng på 3 kamper, mens hjemmelaget så langt har tatt ett poeng på de to første kampene. I fjorårssesongen endte Oppsal på plassen foran Molde på tabellen etter endt seriespill. Sist gang Oppsal besøkte Molde Arena endte det med poengdelingen,  mens Molde tok med seg begge poengene hjem etter en knepen seier i møtet i Oppsal Arena.

Haslum – FyllingenBergen

Haslum tar imot FyllingenBergen i Nadderud Arena kl 16:00 søndag ettermiddag. Gjestene ligger på plassen foran hjemmelaget på tabellen før ettermiddagens oppgjør. Haslum møtte Bodø i forrige runde og vant komfortable 25-19, mens FyllingenBergen kom fra et tett og til tider dramatisk oppgjør mot Nærbø. En kamp som endte med 27-26 seier til FyllingenBergen i omtrent «siste sekund».

Forrige sesong endte de to oppgjørene med at FyllingenBergen tok tre av fire mulige poeng mot Haslum.

Falk Horten – Nærbø

Begge lag står så langt uten poeng i årets serie. Nyopprykkede Nærbø var sekunder ifra å ta sitt første poeng i forrige rundes oppgjør mot FyllingenBergen. Hjemmelaget, som til nå har møtt Drammen HK, Elverum og ØIF Arendal jakter også sine første poeng. Så her ligger alt til rette for en tett og spennende kamp om poengene.

Hvor du kan se kampene finner du her Eliteserien

Metz – Larvik

Også Larvik skal denne helgen ut i Europa. De reiser til Frankrike for å møte Metz i 1.runden i årets Champion League.

Dette er 20. gang Larvik deltar i den gjeveste cupen i Europa, men først gang de ikke deltar som seriemester.

Kampen ser du på Viasat 4 fra kl 15:00