Sommer i håndballnorge

Smånytt fra klubbene

«Det er sommer, det er sol og det er søndag», eller en annen dag for den del.  Håndballnorge har for det meste ferie. Ferie med egentrening, håndballskole, håndballcamp, familietid, mer egentrening etc., etc.

Det er kontrakstskriving, overganger, cuper og sponsoroppdrag. Fra Elverum meldes det om langtidskontrakt med 17-år unge Jonas Myreng Elverhøy. Venstre bakspiller med lokal tilknytning og «håndballoppvekst» på Elverum.

Nyopprykkede Fana har også skrevet kontrakt med et lokalt håndballtalent, 17 år gamle Aurora Hatle som kommer fra nabo klubben Kjøkkelvik. I tillegg til noen nye spillere stiller Fana Håndball Elite med splitter ny hall til sesongstart – Fana Arena. Gjennom sommeren jobbes det på høygir for å få alt på plass til åpningskampen mot Molde 22.september.

Oppsal melder om en fornøyd trener, Endre Birkrem Fintland. Jentene har fått trent godt fysisk og hatt mange gode håndballøkter. Treningsmengden har økt fra det flere av spillerne var vant til, men dette har gått fint. Nå er det aktiv ferieperiode med egentrening som står for døren – før sesongoppkjøring og fellestrening i slutten av juli.

Også ØIF Arendal har signert en 17-åring, Jørg William Fiala Gjermundnes. Unggutten kommer fra Kristiansand og var fra 2-års alderen fast inventar på Randesund-treningene ledet av hans far. ØIF Arendals hovedtrener Marino Kurtovic sier at dette er en spiller håndballnorge kommer til å høre mye om i årene som kommer.

 

Kilder: Klubbenes hjemmesider