• Foto: Lars Skaug

Sølv til Larvik – Sola slo seriemesterne!

De siste kampene er spilt, medaljene og sluttspillplassene er delt ut!

Byåsen – Tertnes 33 – 22 (12 – 11)

Tett og jevnt til pause i kampen om 4.plassen i årets serie hvor lagene byttet på å lede, men hjemmelaget fikk ett måls ledelse etter 30 minutter. Byåsen rykket fra i andre omgang og Tertnes klarte ikke å henge med, og til slutt vant Byåsen med 11 mål etter en forrykende 2.omgang. Dermed ble det 4.plass på Byåsen som da slipper å møte topp 3 i en kvartfinale.

Kamprapport NHF
Håndball Live

Posted by Byåsen Håndball Elite on Wednesday, 18 April 2018

Godkjent førsteomgang og bak med ett ved pause (12-11), ble til stortap 33-22 mot Byåsen, etter en blytung andreomgang. Ingen tvil om at her må den berømte kjerringa reises i kvartfinalen, og det skikkelig!!

Posted by Tertnes Håndball Elite on Wednesday, 18 April 2018

 

 

Fredrikstad – Gjerpen 21 – 37 (12 – 17)

Gjerpen med solid borteseier mot Fredrikstad i Kongstenhallen som betyr at det blir sluttspill på Skienslaget. Bortelaget ledet med fem til pause, og etter jevnt spille første fem rykket Gjerpen fra og fra 16 – 21 til 16 – 31 gikk det nesten femten minutter. Målvakt Jenny Sandgren kåret til Fredrikstads beste, mens Ida Marie Wernersen scoret flest for hjemmelaget med seks mål. Madeleine Østlund best hos Gjerpen, og toppscorer med ni spillemål. Melanie Bak ender opp som toppscorer i Eliteserien etter åtte mål i kveldens kamp, 143 mål totalt i serien.

Kamprapport NHF
Håndball Live

En ting å si: kampen i kveld glemmer vi. Bortsett fra at vår målvakt Jenny blir BB for FBK👏🏻 Gjerpen vinner fullt…

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Wednesday, 18 April 2018

💥 SEIER, 7. PLASS OG SLUTTSPILL 💥#gjerpenhåndball #densomgirsegerendritt #umbro #umbronorge📸 @peraageeriksen

Posted by Gjerpen HK Skien on Wednesday, 18 April 2018

 

 

Sola – Vipers 28 – 27 (15 – 15)

En liten sensasjon utspant seg på Rogalands-kysten onsdag kveld etter at Sola, som ikke har vunnet en kamp en kamp siden 19.november, slår seriemesterne fra Kristiansand med ett mål! Sola ledet store deler av 1.omgang før Vipers kom opp til uavgjort til pause. jevnt og tett i 2.omgang  uavgjort frem til siste sekund da Alicja Zacharska scorer i siste sekund og seieren er et faktum. En gedigen opptur for Sola etter mange tunge uker i Eliteserien. Line Ellertsen igjen Solas beste, og toppscorer med sju mål. Linn Jørum Sulland Vipers’ beste og toppscorer med åtte mål.

Kamprapport NHF
Håndball Live

Jaaaaaaaa!//solabladet.no/sport/asenhallen-vitne-til-et-mirakel/19.16995

Posted by Sola Håndball on Wednesday, 18 April 2018

Vipers måtte tåle et sjeldent tap i Åsenhallen i sesongens siste seriekamp mot Sola onsdag kveld.

Posted by Vipers Kristiansand on Wednesday, 18 April 2018

 

Larvik – Storhamar 33 – 23 (16 – 10)

Det ble etterhvert klart at det var Larvik som skulle trekke det lengste strået i sølvkampen mot Storhamar. Larvik kjørte hardt ut fra start, men Storhamar kom opp til uavgjort etter 17 minutter ut i første omgang. Deretter ble det mye Larvik som økte ledelse jevnt og trutt til det til slutt ble 10 målsseier. Det betyr at sølvet går til Larvik og bronsen til Storhamar. Sølvet betyr også at Vipers ikke kan møte Larvik i sluttspillet før en eventuell finale. Kristine Breistøl best hos Larvik, mens Thea Mørk ble toppscorer med åtte mål. Tonje Enkerud best hos Storhamar, mens Elise Skinnehaugen og Heidi Løke begge scoret fem mål for bortelaget.

Kamprapport NHF
Håndball live

Fantastisk innsats ga sølv!

Posted by Larvik Håndballklubb on Wednesday, 18 April 2018

Vi gratulerer våre jenter med bronsemedaljer 🥉Og gratulerer med sølv, Larvik 🥈

Posted by Storhamar Håndball Elite on Wednesday, 18 April 2018

 

 

Stabæk – Molde 34 – 31 (15 – 15)

Seier i Stabæks siste kamp i Eliteserien denne omgangen etter uavgjort til pause. Seieren betyr også at Molde havner på den sure 9.plassen som ikke gir rett til sluttspill. En tett og jevn kamp hvor Stabæk beholdt ledelsen fra 13 minutter ut i 2.omgang til dommeren blåste i fløyta. Jenny Sneve best hos hjemmelaget, hun scoret også flest mål med 10 totalt. Ragnhild Valle Dahl nok en gang best hos Molde, og toppscorer med 12 mål.

Kamprapport NHF
Håndball Live

 

 

 

Glassverket – Oppsal 24 – 33 (12 – 15)

Oppsal sikret seg sluttspillplass etter seier borte mot Glassverket i siste runde. Hjemmelaget startet best og ledet kampen de første 25 minuttene. Deretter rykket Oppsal fra og vant til slutt med ni mål. Martine Håkonsen toppscorer hos Glassverket med sju mål, mens Christina Solheim Andersen scoret ni mål for Oppsal.

Kamprapport NHF
Håndball Live

Vi gratulerer Oppsaljentene med en veldig fin avslutning på Eliteserien 2017/2018 – stor seier og sluttspillplass!

Posted by Oppsal Håndball on Wednesday, 18 April 2018