Solid ØIF-seier i Bergen Sørlendingene slo FyllingenBergen 31-25

– For en kamp og for en prestasjon, oppsummerer ØIF Arendal selv på egen nettside.

Skrevet av Kjell Roger Skauen

I Bergen er naturligvis stemningen en noe annen. FyllingenBergens profil Eivind Tangen beskriver det hele som en «drittdag» på jobb.

Trener Vidar Gjesdal er skuffet, men fattet, rapporterer BT.no.

– Vi gjorde egentlig en ganske bra førsteomgang og burde ledet til pause. Men det vi gjorde de siste 30 minuttene, var ikke godt nok. I andre omgang ble vi veldig passive og stasjonære i angrepsspillet vårt, og kom til mye dårligere sjanser enn før pause. Muligens er vi slitne etter tre veldig tette kamper, sier Gjesdal.

Heller ikke femmålsscorer Andreas Ungesson var i særlig humør lørdag ettermiddag.

– Vi kunne skaffet oss en ledelse på fem-seks mål, og da hadde det blitt en helt annen kamp. I stedet slurvet vi for mye, noe som ble avgjørende, sier Ungesson til BT.no.

Viktigst er selvsagt poengene i GRUNDIGligaen, men for sørlendingene er dette også en viktig pekepinn på hvordan lagene står til hverandre foran cupmøtet onsdag.

For ØIF Arendal – FyllingenBergen er lagenes neste kamp, da i fjerde runde i NM onsdag 24.september.

Marcus Dahlin ble ØIFs toppscorer i Bergen med 11 mål. Joakim Stenqvist og Andreas Ungesson scoret 5 mål hver for FyllingenBergen.

Hvilke spillere mener DU var best i kampen lørdag? Stem på HåndballBørsen innen søndag kl 1600. Da blir du også med i trekningen av en flott GRUNDIG DAB+ radio.

(NTH Web.red)