Sluttspillet fortsetter for herrene!

Tre av onsdagens hjemmelag kan avgøre til egen fordel, og sende de tre lagene fra 2., 3., og 4.plass i GRUNDIGligaen hodestups ut av sluttspillet. Kvartfinalene byr på spenning og dramatikk!

Skrevet av Kjell Roger Skauen

De første kvartfinalene endte slik:

Elverum – Drammen 27-22
Haslum – Kolstad 29-37
Bækkelaget – Bodø 29-32
ØIF Arendal – FyllingenBergen 31-32

Av lagene på topp fire er det dermed bare Elverum som ikke har kniven på strupen i onsdagens andre kvartfinale.

For som kjent; første lag til to seiere er videre. Målforskjell betyr ingenting. Det kåres en vinner, enten det skjer til ordinær tid, i ekstraomganger – eller ved straffekast. Deretter er man på 0-0 og jakter en vinner igjen i neste kamp.

Onsdagens fire kvartfinaler 5.april spilles slik:

1800: FyllingenBergen – ØIF Arendal i Framohallen
1800: Drammen – Elverum i Drammenshallen
1800: Bodø – Bækkelaget i Bodø Spektrum
1900: Kolstad – Haslum i Trondheim Spektrum

FyllingenBergen, Bodø og Kolstad kan alle avgjøre på hjemmebane denne onsdagen. Skulle derimot ett eller flere av lagene Haslum, Bækkelaget og ØIF Arendal vinne, blir det nye, avgjørende kvartfinaler.

Drammen hang også svært godt med mot Elverum i Terningen Arena, og skal på ingen måte avskrives på eget gulv i Drammenshallen.

I sannhet; dette er fire kvartfinaler som alle har potensiale for å gå til en tredje kamp.

Kolstad – Haslum er ukens hovedkamp og sendes på Eurosport1. De øvrige kampene følger du på handballtv.com. Men selvsagt aller helst i en arena hvor dramatikken utspiller seg.

PS: Sluttspillet for kvinner starter først 19.april. Mandag ble det imidlertid klart hvilke lag som møtes. Du får oversikt her.