Sluttspillet for de store opplevelser

Sluttspillet har levert varene – dramatikk, engasjement og stappfulle haller

Skrevet av NTH

Sluttspillet i Grundigligaen 2016/17 er i absolutt siste fase, men for et sluttspill vi har hatt.

Dramatikken utspiller seg på arena etter arena, engasjementet er enormt, og publikum vet å kjenne sin besøkelsestid. Nervene er i høyspenn.
Inntil de siste finalekampene spilles i morgen søndag 21/5 har semifinalene og finalene dratt over 20 000 tilskuere i hall, helt stinn brakk over alt. Dette er 60% økning i antall tilskuere sammenlignet med fjoråret!

Med sterke publikumslag i sluttspillet, men også med en fornyet og økt interesse for norsk klubbhåndball viser det norske håndballpublikummet nå at de vil få med seg opplevelsene live i arenaene! Vi har tidligere omtalt at publikum strømmer til arenaene i Grundigligaen, og sluttspillet viser akkurat dette.

ØIF Arendal og Elverum har tatt ett stikk hver i finalekampene til nå, og Vipers slo Larvik i første finalekamp for damene. Alle kamper har gått for stappfulle tribuner. Finalene skaper både spenning og dramatikk i en helt egen klasse. Norsk klubbhåndball leverer varene fra øverste hylle; spenning, engasjement og trøkk!

Norsk Topphåndballs nye styreleder, Alf Mangor Johannessen, har på kort tid fått med seg tre kamper i tre arenaer i årets sluttspillfinaler:

«Jeg er imponert over tilskuere, stemning og engasjement etter å ha sett tre kamper i finalerundene!» sier Alf Mangor.

I Aquarama ble han vitne til at Vipers for andre gang denne sesongen slo Larvik, og bidro til at siste finalekamp for kvinnene blir den mest spennende på lang tid.

På bildet ser vi Styreleder i Norsk Topphåndball sammen med Styreleder i Vipers, Emil Tungehaug.

Alf Mangor Johannessen, er strålende fornøyd med tilskuerantallet i Aquarama, og er opptatt av at alle finalelagene er med på å trekke klubbhåndballen til nye høyder.

Søndag 21/5 skal det avgjøres hvem som blir sluttspillmester for sesongen 2016/17. Elverum og Larvik er regjerende mestere, men sørlandsklubbene ØIF Arendal og Vipers er nok interessert i å overta dette hegemoniet.

«Jeg har i det siste fått med meg to flotte kamper på Sørlandet, og synes alle lagene bidrar sterkt til å vise at produktet topphåndball virkelig gir de store idrettsopplevelsene» sier Alf Mangor.


«Det er mange flinke folk i klubbene som er besøkt, og de skaper fantastiske rammer rundt matchene» slår styreleder Alf Mangor Johannessen fast.

Med fulle arenaer, offensive profiler og trøkk på tribunene viser det norske håndballpublikummet at man virkelig kan skape de beste opplevelsene i hall!

Elverum kan før finaledagen melde at det kun er noen få ståplasser igjen, og at sitteplassene var utsolgt på under ett døgn! Larvikpublikummet kjenner nok også sin besøkelsestid gjennom å sørge for trøkk og stemning i Bergslihallen i revansjeoppgjøret mot Vipers.

«Flott stemning, og spennende kamper gir virkelig god PR for norsk topphåndball» avslutter Alf Mangor Johannessen.