• foto: Jan Espen Thorvildsen

Sluttspillet er i gang – storseier til Elverum

De tre første kvartfinalene ble spilt i kveld med tre hjemmeseire.

Halden – Haslum 26 – 24 (13 – 11)

Det ble en spennende kvartfinale i Remmenhallen i kveld. Lagene fulgte hverandre tett og bytte på å lede gjennom hele kampen. Haslum leder med ett mål tre minutter før slutt, men en god sluttspurt av Halden ga hjemmelaget første stikk i kampen om semifinaleplass. Trym Bilov Olsen toppscorer for Halden med seks mål, mens Thomas Kristensen scoret sju for Haslum. Neste kvartfinale mellom disse lagene er torsdag 19.april kl. 1830 i Nadderud Arena.

Kamprapport NHF
Håndball Live

Ulvene tok første stikk i sluttspillet mot Haslum!//haldentopp.no/2018/04/15/halden-topphandball-haslum-26-24/

Posted by Halden Topphåndball on Sunday, 15 April 2018

Håvard kvartHTH

Håvard Johannesen scoret fem mot Halden. Endelig løsnet det også for han, selv om det ble tap med to mål. – Nå har det gått en f*** i oss. #AltErMulig

Posted by Haslum HK on Sunday, 15 April 2018

 

 

 

Elverum – Kolstad 42 – 22 (20 – 9)

Seriemesterne tok føringen tidlig mot gjestene fra Trondheim og hadde en ledelse på sju mål allerede etter ni minutter. Elverum fortsatte å kjøre på og gikk til pause med en ledelse på 11 mål. Det ble tøft for Kolstad også i andre omgangen, og Elverum ga seg ikke før de vant med tjue mål. Elverum viser med dette at de virkelig mener alvor i sluttspillet. Andre Lindboe toppscorer med åtte mål mens Jonas Burud ble kåret til Elverums beste. Kristoffer Østmo Kolstads beste, mens Ronalds Putans og Elias Schaaning Thome scoret begge fem mål for Kolstad. Neste kvartfinalekamp mellom disse lagene er torsdag 19.april kl. 1830 i Husebyhallen.

Kamprapport NHF
Håndball Live

JAAAAAAA! Vi tar første stikk i Sluttspil-kvartfinalen med et skikkelig målkalas mot Kolstad Håndball, med herlig trøkk på tribunen!1-0 i kamper! #VeienTilChampionsLeague

Posted by Elverum Håndball Herrer on Sunday, 15 April 2018

10 min ut i 2. omg så er stillingen 25-16etter at Ronald Putans setter dette skuddet i mål🤾🏼‍♂️* Elverum vinner til…

Posted by Kolstad Håndball on Sunday, 15 April 2018

 

ØIF Arendal – FyllingenBergen 30 – 24 (14 – 10)

ØIF Arendal tok tidlig føringen og ledet på det meste med sju mål etter tjue minutter ut i første omgang. FyllingenBergen da inn i en bedre periode og lå under med fire til pause. FyllingenBergen fortsatte også etter pause å presse ØIF Arendal og lå under med kun ett mål etter ti minutter. ØIF Arendal rykket fra ved ti minutter igjen av kampen og økte ledelsen inn til slutt slik at sluttresultatet ble 30 – 24. Første stikk til arendalittene, og neste kvartfinalekamp går i Framohallen onsdag 18.april kl. 1800.  Martin Lindell toppscorer for ØIF Arendal med ni mål, mens Tore Andre Lunde scoret flest for bergenserne med seks mål og ble kåret til FyllingenBergens beste. Thomas Bauer kåret til ØIF Arendals beste.

Kamprapport NHF
Håndball Live

ØIF Arendal tok første stikk i Arendal og kan avgjøre det i Bergen etter de slo Fyllingen, 30-24!

Posted by ØIF Arendal on Sunday, 15 April 2018