• Foto: Stian Bye Høgsveen

Siste serierunde – Sølvkamp i Larvik!

Onsdag kveld avgjøres det hvem som får sølv og hvilke lag som kommer til sluttspillet!

Byåsen – Tertnes, Trondheim Spektrum kl. 1830

Byåsen Håndball Elite sitt bilde.

Kampen om 4.plassen! Utfallet i denne kampen vil avgjøre hvilket av lagene som får 4.plassen i årets serie. En viktig plass som betyr at man ikke møter topp 3 i kvartfinalen i sluttspillet, altså mye å spille om. Tertnes tapte hjemme mot Byåsen med 20-21 i det omvendte oppgjøret i januar i år. Blir det uavgjort i kampen så har Byåsen en fordel på innbyrdes kamper. Det bygges hvertfall opp til en spennende kamp i Trondheim Spektrum. Marit Røsberg Jacobsen er toppscorer for Byåsen med 112 mål, mens Celine Sivertsen har scoret mest for Tertnes med 102 mål.

Få med deg denne spennende kampen – kjøp billetter her!  – Kan du ikke se kampen live kan du se kampen her på Handballtv.com!

I morgen møter vi Tertnes Håndball Elite i Trondheim Spektrum klokken 18.30. Grunnet utbygging er det ikke muligheter å…

Posted by Byåsen Håndball Elite on Tuesday, 17 April 2018

 

 

 

Fredrikstad – Gjerpen, Kongstenhallen kl. 1830

Fredrikstad Ballklubb sitt bilde.

Fredrikstad er sikret sluttspill, mens Gjerpen kjemper mot Molde og Oppsal om to sluttspillplasser. Alt avgjøres onsdag kveld, og Gjerpen ønsker nok å unngå 9.plassen de endte på i fjor, utenfor sluttspillet. Gjerpen med seier 26 – 24 i det omvendte oppgjøret i januar i år. Lagene innehar begge spillere på topp 2 på toppscorerlisten i Eliteserien, Gjerpens Melanie Bak er nr. 1 med 135 mål mens Ida Marie Wernersen ligger som nr. 2 med 133 mål. Er det en av disse spillerne som bli utslagsgivende i Fredrikstad onsdag kveld?

Kjøp billetter her – Kan du ikke se kampen live kan du se kampen her på Handballtv.com!

En dag igjen til disse gutta skal lede FBK i Eliteserien 17/18 sin siste seriekamp hjemme i Kongstenhallen! Onsdag 18. ⏱18.30 FBK ⚔️ GjerpenMøt opp å støtt laget før SLUTTSPILLET drar i gang💥

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Monday, 16 April 2018

 

 

 

Sola – Vipers, Åsenhallen kl. 1830

En kamp som ikke har noe betydning for plasseringen på tabellen. Vipers er årets seriemestere, og Sola ender på kvalikplassen. Det bugner jo for lave skuldre og godt spill onsdag kveld i Åsenhallen. Sola tapte borte mot Vipers i februar med 34 – 20 i det omvendte oppgjøret. Tonje Nøstvold viktig for Sola som toppscorer med 105 mål, mens Linn Jørum Sulland har scoret 130 mål for seriemesterne.

Kjøp billetter her – Kan du ikke se kampen live kan du se kampen her på Handballtv.com!

Jo! Vi er jo seriemestere!Et hardkjempende Gjerpen ble slått 28-23, og nå kan ingen ta fra oss gullet! Pokalen er overrakt og medaljene henger rundt halsen på jentene.Tusen takk alle sammen!

Posted by Vipers Kristiansand on Monday, 16 April 2018

 

 

 

Larvik – Storhamar, Boligmappa Arena Larvik kl. 1830
– Ukens kamp på TV2!

Dette er sølvkampen i årets serie. Etter at Larvik tapte borte mot Vipers forrige søndag var det klart at det er duket for sølvkamp i Boligmappa Arena Larvik onsdag kveld. Larvik ett poeng foran Storhamar som vet at kun seier er godt nok hvis de ønsker sølvmedaljene. Storhamar tapte det omvendte oppgjøret i januar med 29-30 og er heltent foran oppgjøret mot Larvik. Betina Riegelhuth toppscorer for Storhamar med 120 mål, mens Maria Hjertner har scoret 76 mål for Larvik.

Dette blir en spennende kamp om sølvet i årets Eliteserie – kjøp billetter her!

Kan du ikke se kampen live kan du se kampen på TV2 Sportskanalen og TV2 Sumo!

Vipers ble for sterke, nå fokuserer vi på å ta sølvet!

Posted by Larvik Håndballklubb on Wednesday, 11 April 2018

Bli med til Larvik onsdag!

Posted by Storhamar Håndball Elite on Monday, 16 April 2018

 

 

 

 

Stabæk – Molde, Nadderud Arena kl. 1830

Stabæk har kun æren å spille for når de tar i mot Molde i Nadderud Arena onsdag kveld. Molde derimot er i posisjon til å klare en sluttspillplass. De er a poeng med Gjerpen og Oppsal. Molde vant det omvendte oppgjøret i januar med 27-26. Henny Reistad, som er klar for Vipers, er toppscorer hos Stabæk med 109 mål, mens Ragnhild Valle Dahl har scoret 120 mål for Molde.

Kjøp billetter her – Kan du ikke se kampen live kan du se kampen her på Handballtv.com!

 

 

 

Glassverket – Oppsal, Drammenshallen kl. 1830

Glassverket, som også kun har æren å spille for, tar i mot Oppsal i Drammenshallen. Oppsal er i samme situasjon som Gjerpen og Molde, mulighet for sluttspill eller 9.plassen. Oppsal slo Glassverket 30 – 25 i Oppsal Arena i januar i år. Se Facebook innlegg om utfordringen fra Oppsal! Thale Rushfeldt Deila toppscorer for Glassverket med 97 mål, mens Christina Solheim Andersen har scoret flest mål for Oppsal med 74 mål.

Kjøp billetter her – Kan du ikke se kampen live kan du se kampen her på Handballtv.com!

 

Posted by Oppsal Håndball on Friday, 13 April 2018