Senstad vil ha mer «attitude»

Arne Senstad etterlyser mer «attitude» fra spillerne sine

Skrevet av NTH

Skrevet av Tore Svendsrud/Storhamar

– Det er fortsatt for store svingninger i spillet vårt. Vi hadde en god prat i forkant av turneringen og det fikk jeg bra respons på i den første kampen mot Vipers. Da klarte vi også å endre det som ikke funket underveis i kampen. I de tre andre kampene i helga har vi falt ned igjen og latt motstanderne styre spillet. Det blir for lett å stoppe oss. Det gir meg litt bekymringer, sier trener Arne Senstad.

Før helgen ble laget enige om tre områder som de skal jobbe med: samhold, fokus og krav.

– Vi skal tåle å stille krav og bli stilt krav til, forklarer Senstad.

Gode målvakter

Men han mener det er for få spillere som tar ansvar.

– Jeg er veldig fornøyd med målvaktsparet. Der har vi trygghet. Betina Riegelhuth har levert en veldig bra turnering, men det kan ikke være slik at bare en av bakspillerne våre tar hele ansvaret. Det gjør at kantene også blir passive. I tillegg til Betina gjør Ellen Marie Folkvord også en god jobb på banen. Men samlet er vi ikke i nærheten av det nivået vi ønsker å være på hvis vi skal ta den tredjeplassen i serien. Flere må ta ansvar og vi må opptre som en enhet. Jeg savner litt «attitude».  Nå er det opp til både meg og jentene og komme opp med noe som virker, sier treneren.

Store forventninger

– Hva blir den viktigste arbeidsoppgaven før seriestart?

– På de 14 dagene skal vi få drillet mer på det kollektive og skape mer trygghet. Vi må vise en annen innstilling, opptre mer som en enhet. Selvsagt hjelper det å få med Heidi Løke, men alle må ta ansvar for at laget skal fungere. Selvsagt har jeg troen på dette. Mange har store forventninger og det gjør det utfordrende og spennende, mener Arne Senstad.

Storhamar spilte i helga uten Heidi Løke, Kamilla Sundmoen, Mia Svele, Martine Hovden, Kristin Høybakken og Tina Engan. Byåsen manglet også flere av sine nøkkelspillere.

Storhamar-Byåsen 21-19 (7-10)
Skjærgårdslekene, Slagenhallen, Tønsberg
Søndag 13. august 2017
Mål Storhamar: Betina Riegelhuth 8, Ellen Marie Folkvord 4, Anne Kjersti Suvdal 3, Malene Aambakk 2, Tonje Enkerud 1, Miriann Sæther 1.

Se alle resultater fra Skjærgårdslekene HER!