• Foto: Terje Refsnes

Semifinalistene i damenes sluttspill er klare

Det tetter seg til i Sluttspillet for kvinner

Vipers lett videre til semifinalen

Med sammenlagt 74-40 over Oppsal tok Vipers seg oppskriftsmessig videre til semifinalen i sluttspillet. I søndagens kvartfinale slo de gjestene fra Oslo 38-18. Hjemmelaget ledet 16-11 til pause

Etter 12 min var stillingen 4-4, men det var liten tvil blant de 845 tilskuerne om at  Vipers, som vant første oppgjøret 36-22, var sikret avansement til semifinalen.

Kari Brattset ble både banens beste og toppscorer med 8 mål for Vipers. Mens det hos Oppsal var Christina Solheim Andersen som ble kåret til både banens beste, og ble gjestenes toppscorer med 5 mål.

Vipers viste seg for sterke også i den andre kvartfinalen. Vi takker spillere, trenere og øvrig støtteapparat i Oppsal for en lang og alt i alt meget bra sesong!

Posted by Oppsal Håndball on Sunday, 29 April 2018

Vipers er scoringshumør om dagen og ga seg ikke før de hadde scoret 38 mål i søndagens returoppgjør i sluttspillet mot Oppsal.#viperskristiansand

Posted by Vipers Kristiansand on Sunday, 29 April 2018

Seier til Larvik

Larvik vant en knusende seier over Fredrikstad i den første kampen, og var ikke mindre overlegne i returkampen søndag. Et Larvik, uten Thea Mørk, Kristine Breistøl og Guro Rundbråten, vant komfortabelt 36-25 i kveldens kamp. Dermed er Larvik klare for semifinale etter å ha vunnet totalt 73-45 over Fredrikstad.

Banens beste hos Larvik ble Cassandra Tollbring. Toppscorer delte hun med Mathilde Rivas-Toft, begge med 6 mål. Hos Fredrikstad ble Ida Marie Wernersen banens beste og toppscorer, med 8 mål.

Tap i dag og FBK er ute av sluttspillet. Men det med flagget til topps og med heidundrende applaus👏🏻👏🏻Takk for en fantastisk reise – Eliteserien 17/18👏🏻

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Sunday, 29 April 2018

 

Larvik enkelt videre til semifinale i sluttspillet.

Posted by Larvik Håndballklubb on Sunday, 29 April 2018

Hjemmeseier til Storhamar

Etter å ha slått Tertnes med to mål i Bergen, var hjemmelaget favoritt til semifinaleavansement. Men Tertnes ville ikke gi seg uten kamp, og lagene fulgte hverandre tett det første kvarteret. Etter litt frem og tilbake, og 18 minutter spilt, fikk Storhamar en luke på 3 mål. Denne økte de til 6 måls ledelse etter halvspilt kamp.

I 2.omgang greide Tertnes å redusere forspranget noe, men kom aldri nærmere enn 3 mål. Etter to kamper gikk Storhamar seirende ut av kvartfinalene med sammenlagt resultat 58-53.

Storhamars beste ble Inga Preskar, mens toppscorer hos hjemmelaget ble Heidi Løke med 6 mål.  Banens beste, og toppscorer, hos Tertnes ble Madeleine Hilby, også hun med 6 mål.

Første del av kampen i dag ble på mange måter lik starten på onsdag. Lagene fulgte hverandre tett i første del av 1….

Posted by Tertnes Håndball Elite on Sunday, 29 April 2018

Semifinale next 💪 Sammenlagt 58-53 etter to kvartfinalekamper mot Tertnes 💙💛

Posted by Storhamar Håndball Elite on Sunday, 29 April 2018

Sliteseier til Byåsen

Byåsen sikret seg første stikk i kampen om en semifinaleplass med to måls seier over Gjerpen i onsdagens bortekamp. 350 tilskuere fikk se to lag som fulgte hverandre tett hele kampen. En kamp der gjestene ledet med to mål til pause. Etter hvilen kom Byåsen på banen med ny energi og kunne etter 6 min gå opp i ledelsen for første gang i kampen. Etter dette fulgte lagene hverandre «mål for mål», og ingen greide å få luke. Kampen endte til slutt 27-27, og da hjemmelaget hadde to mål å gå på fra første kampen, ble de avansement til semifinale for Byåsen.

Byåsens beste spiller ble målvakt Andrea Austmo Pedersen mens Moa Høgdahl ble toppscorer for hjemmelaget med 7 fulltreffere. Hos gjestene fra Skien ble Melanie Bak banens beste, og sammen med Nathalie Hendriksen ble hun toppscorer med 5 mål.

Dessverre blir det ikke semifinale på oss i år. Det blir uavgjort i kveld mot Byåsen 27-27 (sammenlagt 56-54). Takk for…

Posted by Gjerpen HK Skien on Sunday, 29 April 2018

Posted by Byåsen Håndball Elite on Sunday, 29 April 2018