Samarbeider om sosiale medier for økt engasjement og mer inntekter

Norsk Topphåndball og SocialCee AS inngår samarbeidsavtale om bruk av sosiale medier-plattformen SocialCee.com. Hensikten er å skape publikumsengasjement og nye inntekter til klubbene.

Skrevet av Kjell Roger Skauen

– Vi ønsker å gi enda mer tilbake til publikum, supportere og sponsorer. Derfor har Norsk Topphåndball inngått et samarbeid med SocialCee for å skape en helhetlig sosial arena for klubbene i GRUNDIGligaen, sier Hein W. Barthold, daglig leder i Norsk Topphåndball.

Samarbeidet skal gi publikum og supportere en enda større nærhet til klubbene igjennom bedre innhold, større involvering og mer interaktivitet via Facebook, Twitter og Instagram.

– For lokale og nasjonale sponsorer innebærer avtalen nye, interaktive og engasjerende flater å bli synlig i, forteller Barthold.

SocialCee er teknologi- og innholdsleverandør som gir klubbene tilgang på en rekke inntektsgenererende tiltak, som for eksempel draktauksjoner på Facebook.

– For SocialCee betyr det mye å ta del i en innovativ måte å jobbe mot publikum og sponsorer på. SocialCee har lenge jobbet med enkeltklubber i ulike ligaer, men med denne avtalen tar hele ligaen ansvar for å skape et kollektivt løft for alle klubbene, som skal gi mer publikum i hallene og en ny flate for sponsorer å møte håndballfamilien på, sier Kenneth Akselsen, daglig leder i SocialCee AS.

 

Kontaktpersoner

Hein W. Barthold                                                       Kenneth Akselsen
Norsk Topphåndball                                                  SocialCee AS
Tlf. 907 40 310                                                            Tlf. 992 40 976
hein.barthold@topphandball.no                            kenneth@socialcee.com
//www.topphandball.no/                                www.socialcee.com